line

4 December, 2019

Benkeplate på skreddersøm

Fibo benkeplater er et prisgunstig alternativ der kundene også tilbys skreddersøm med kort leveringstid.

– Med de riktige verktøyene kan en litt handy kunde greit kappe til og montere sin egen benkeplate. Utfordringen er feil- kapp som gjerne ikke oppdages før du står hjemme på kjøkkenet med noe som ikke helt passer, sier markedssjef Kevin Hægeland i Fibo.

– Løsningen for å unngå det, er enkel: Kunden tar egne mål og tegner det opp så kan vi levere en skreddersydd benk i retur. Da kapper vi alt ferdig ved fabrikken i Lyngdal, tilpasset det som måtte være av hjørner, kjøkkenets dybde, platetopp og vask, sier Hægeland.

Rask levering
Skreddersøm er også et godt alternativ om man har eller planlegger for en kjøkken-øy. Benken kan bestilles med ferdig underlimt

vask, for langt enklere montering og mer helhetlig resultatet.

– Når vi får inn målene, tegner vi alt ut så det kan dobbeltsjekkes at det ble som tenkt. Så tar det to uker fra bekreftet bestilling til alt er klart, sier Hægeland.

Fra eik og valnøtt til marmor og betong
Enten man skal bytte hele innredningen eller bare benkeplaten, har Fibo pris- gunstige alternativ som kan forsterke stilen de ønsker.

– Velg mellom de klassiske heltre-variantene eik, furu, kirsebær og valnøtt, eller en enda mer robust laminat-plate der vi har alt fra marmor og skifer til betong og sort granitt, sier Kevin Hægeland i Fibo.

2124 New York Black KM99 og 388 Bistro Eik Natur SHM_6770_1