Fibos veggsystem forenkler produksjon av prefabrikerte moduler

Fibos 100 % vanntette veggsystem er kostnadsbesparende og gjør det raskere og tryggere å bygge prefabrikkerte våtromsmoduler.

Last ned Fibos brosjyre for prefabrikerte moduler.


Det perfekte veggsystemet for prefabrikerte moduler

Fibo veggsystem består av veggpaneler av sertifisert bjørkefinér som er limt til et høyttrykkslaminat i front. Panelene kommer i fulle lengder, monteres rett på eksiterende vegg eller stenderverk og klikkes sammen og låses med Fibo Aqualock. En egen tilbehørsserie med lister, profiler og hjelpemidler gjør jobben enklere og resultatet sikrere.


6 viktige fordeler for produsenter av prefabrikerte moduler

Med Fibo veggsystem sparer du opptil 60% kostnader sammenlignet med jobben og materialene som kreves ved å legge membran og flislegge et tilsvarende bad.

I tillegg veier Fibo veggsystem betydelig mindre enn fliser med tilbehør, noe som også bidrar til kostnadsbesparelser i fobindelse med transport.

Glem grunnarbeid og herdetid. Med Fibo bygger du baderomsveggen fem ganger raskere enn med fliser. En rask og enkel installasjonsprosess, uten behov for ekstra membran eller flislegger, gjør at du sparer mye tid.

Du slipper å vente på at flisleggeren skal bli ferdig med sin del av jobben. Og du slipper å vente på at membran og sparkel skal tørke og herde. I tillegg er det færre typer materialer og verktøy som skal benyttes. Når én montør kan gjøre hele jobben, i et tørt miljø, blir byggeprosessen effektiv.

Fibo veggsystem bidrar sterkt til å redusere karbonavtrykket hele veien fra produksjon til distribusjon og montering. Med Fibo halveres karbonavtrykket sammenlignet med et helfliset baderom.

https://www.youtube.com/watch?v=kZ6hsVksX-M

Fibo tilbyr svært attraktive design som gjenspeiler markedstrendene Vi tilbyr en bredde i sortimentet få kan måle seg med, og blant våre over 700 kombinasjoner finner man alltid når som passer.

Fibo gir 100 prosent vanntette vegger med overlegen slitestyrke til bad og kjøkken. Godkjent i henhold til våtromsnormen og med 15 års garanti. Med membranen i front trenger du aldri å bekymre deg for skjulte skader på bakveggen. Skulle det likevel bli behov eller være ønske for å bytte ut et panel, trenger man ikke gjøre noe med veggen bak.

Nå kommer alle Fibo veggpaneler med dokumentert antibakteriell effekt. Antibac-overflaten gir en dokumentert antibakteriell effekt på stafylokokker og E. Coli, og gjør Fibo veggsystem til et enda bedre valg for de som er opptatt av hygiene.

https://www.youtube.com/watch?v=L6J7ULo3Qrc

Ta en prat med Sven Konrad, Fibos ekspert på prefabrikerte moduler

Prefab NO

Export Sales Manager for Fibo
Telefon: +47 41 51 58 08
E-post: sko@fibosystem.com

Produsenter av prefabrikerte moduler over hele verden velger Fibo


Et enormt utvalg av design

Fibo veggsystem finnes i et bredt utvalg dekorer fordelt på seks kolleksjoner med forskjellige fargetoner, overflater og teksturer. Veggpanelene er 11 x 600 x 2400 mm, der noen også kommer i ekstra lange lengder på 2720 eller 3020 mm.

Merk! Dekorfargen på bildene kan avvike noe fra selve produktet.

MarcatoColourAdagioLegatoCrescendoFortissimoAlle dekorer


Fibo-vegssystem-en-perfekt-losning-for-prefabrikerte-moduler-

Last ned brosjyre

Lær mer om hvordan Fibo forenkler bygging av prefabrikerte moduler.