Veggpanel

Fibo veggsystem finnes i et bredt utvalg dekorer fordelt på seks kolleksjoner med forskjellige fargetoner, overflater og teksturer. Veggpanelene er 600 x 2400 mm, der noen også kommer i ekstra lange lengder på 2720 eller 3020 mm. Scroll ned for å se alle kolleksjonene.

Merk! Dekorfargen på bildene kan avvike noe fra selve produktet.

Marcato kolleksjonen

Tre, sement og steinoverflater: Marcato-kolleksjonen består av en rekke ulike farger, overflater og designs. Med 1,8 mm brede fuger i hvitt eller grått kan man kombinere ulike paneler med felles fugefarge, gjerne med 30 cm brede effektpanel for en slående, moderne effekt.

Se hele Marcato kolleksjonen

Colour kolleksjonen

Fargerikt fra ekstra matt til høyglans: Colour-kolleksjonen leveres i en rekke forskjellige farger, med nær uendelige muligheter for å kombinere farger og flis-størrelser. Fugene er 1,8 mm i Fibo Colour ekstra matt, mens høyglans leveres med både 1,8 og 3,5 mm.

Se hele Colour kolleksjonen

Adagio kolleksjonen

Marmor og stein: Adagio-kolleksjonen bringer tankene til sydligere strøk med sin spennende samling av marmor- og andre steindekorer. Alle Adagio-dekorene har en slett overflate.

Se hele Adagio kolleksjonen

Legato kolleksjonen

Moderne og stramt: Legato-kolleksjonen består av lett anvendelige, lyse dekorer som gir et moderne og stilrent uttrykk, og kan brukes til alt. Alle Legato-dekorene har en slett overflate.

Se hele Legato kolleksjonen

Crescendo kolleksjonen

Tredimensjonal dekor som gjør disse panelene levende og naturtro. Crescendo-kolleksjonen har dekorer med både høyde- og overflateforskjell mellom flisene og fugene. Fugene kan variere med +/- 2 mm, noe som gir Crescendo et levende og naturlig inntrykk for et moderne og eksklusivt bad.

Se hele Crescendo kolleksjonen

Fortissimo kolleksjonen

Slette overflater med og uten flismønster: Fortissimo-kolleksjonen er et stilrent valg som passer inn i de fleste hjem. Fugefargen er grå på alle panel bortsett fra Toscana, med en fugebredde på 3,5 mm.

Se hele Fortissimo kolleksjonen