Veggpanel

Fibo veggsystem finnes i et bredt utvalg dekorer fordelt på seks kolleksjoner med forskjellige fargetoner, overflater og teksturer. Veggpanelene er 11 x 600 x 2400 mm, der noen også kommer i ekstra lange lengder på 2720 eller 3020 mm. Scroll ned for å se alle kolleksjonene.

Merk! Dekorfargen på bildene kan avvike noe fra selve produktet.

Marcato kolleksjonen

Tre, sement og steinoverflater: Marcato-kolleksjonen består av en rekke ulike farger, overflater og designs. Med 1,8 mm brede fuger i hvitt eller grått kan man kombinere ulike paneler med felles fugefarge, gjerne med 30 cm brede effektpanel for en slående, moderne effekt.

Se hele Marcato kolleksjonen

Colour kolleksjonen

Fargerikt fra ekstra matt til høyglans: Colour-kolleksjonen leveres i en rekke forskjellige farger, med nær uendelige muligheter for å kombinere farger og flis-størrelser. Fugene er 1,8 mm brede i hele kolleksjonen. Alle høyglans dekorer leveres med grå fuge. Ekstra Matt leveres med hvit fuge.

Se hele Colour kolleksjonen

Adagio kolleksjonen

Marmor og stein: Adagio-kolleksjonen bringer tankene til sydligere strøk med sin spennende samling av marmor- og andre steindekorer. Alle Adagio-dekorene har en slett overflate.

Se hele Adagio kolleksjonen

Legato kolleksjonen

Moderne og stramt: Legato-kolleksjonen består av lett anvendelige, lyse dekorer som gir et moderne og stilrent uttrykk, og kan brukes til alt. Alle Legato-dekorene har en slett overflate og finnes i 3 størrelse – 2400 mm, 2720 mm, og 3020 mm.

Se hele Legato kolleksjonen

Crescendo kolleksjonen

Tredimensjonal dekor som gjør disse panelene levende og naturtro. Crescendo-kolleksjonen har dekorer med både høyde- og overflateforskjell mellom flisene og fugene. Fugene kan variere med +/- 2 mm, noe som gir Crescendo et levende og naturlig inntrykk for et moderne og eksklusivt bad.

Se hele Crescendo kolleksjonen

Ekstra lange panel

For å møte dagens byggeskikk med nye takhøyder krever det stadig mer av både produkter og utbyggere. For spesielle takhøyder tilbyr vi et stort utvalg dekorer som ekstra lange panel med 3020 mm lengde. Velg blant høyglansede, ekstra matte eller strukturdekte overflater i flotte dekorer og finn uttrykket som kler ditt rom!

Se hele Ekstra lange panel kolleksjonen