line

2 June, 2019

Marmor-harmoni

Fibos nye marmordekorer er blitt godt mottatt i et marked som heller ikke er redd for å la det skinne.

- Tilbakemeldingene på de nye marmordekorene har vært overveldende. I Norden peker Golden Brown Marble og White Marble seg ut som to tidlige og høyst ulike favoritter. Golden Brown Marble utfordrer det tradisjonelle, mens White Marble er mer dempet og skaper en harmonisk marmor-følelse, sier markedssjef i Fibo, Sigrid Harket Sandal.

Kombinasjonsmulighetene er også mange med marmor på badet eller kjøkkenet.

- White Marble passer sammen med både duse farger som Warm Grey og Olivegrey, og i kontrast til høyglansede panel fra Colour Collection. Dessuten er det veldig fint å kombinere med kobber- eller gull-artikler som vi ser at brukes i stylingen av stadig flere bad og kjøkken. Vi skal rett og slett ikke være redde for å la det skinne litt rundt oss, sier Sandal.

En annen sterk trend er jordtonene som ikke ser ut til å bli mindre populære fremover. Her har Fibos nye olivengrønne dekor vekket oppmerksomhet i utstillinger over hele Norden.

- Olivegreen er fin å kombinere med sement-dekorer som Grey Cement, og da gjerne med store flisemønstre eller helt slette flater. I et naturbasert landskap passer også Warm Grey som gir en veldig lun atmosfære til rommet, avslutter Sandal.