line

2 June, 2019

Pusse opp hytte i sommer?

Med Fibo blir du raskere ferdig så kundene kan nyte ferien i fred og ro, trygge på et resultat som varer.

Veggpanel og Kitchen Board fra Fibo er ideelle for bad, våtrom og kjøkken på hytta. Materialene er lette å frakte og enkle å montere, en stor fordel i prosjekter litt utenfor allfarvei.

- Skal du til fjells eller ut på en øy i skjærgården, er det greit å slippe ekstra turer frem og tilbake. Til et standard bad på 6m2 trenger du 18 veggpaneler som kommer i full høyde. Å bygge et bad tar under halvparten av tiden det gjør med fliser, fordi panelene dekker større flater og kan monteres rett på eksisterende vegg eller stenderverk, sier markedsdirektør Silja Vestad i Fibo.

Sammen med redusert tørke- og herdetid gjør det at kundene kan ta badet langt raskere i bruk. De kan dermed nyte mer av ferien – og feriebudsjettet – siden prisen på Fibo veggpanel gjerne kommer ut på mindre enn halvparten av fliser.

Kunder i feriemodus trenger heller ikke bekymre seg for vedlikeholdet. Den harde overflaten minimerer risikoen for vanngjennomtrenging og mugg, og man trenger ikke bytte ut panelene like ofte som andre materialer – noe som gjenspeiler seg i garantien på hele 15 år.

- De slette overflatene gjør den daglige rengjøringen enkel og at utseendet holder seg. En våt klut er nok, eventuelt med litt vanlig rengjøringsmiddel, sier Vestad.

Lett vedlikehold og lang holdbarhet gjør også Kitchen Board til et populært valg på det som blir stadig mer trendy: Enkle utekjøkken der du kan tilberede alt fra utelunsj til grillbuffeten.

- Det trenger ikke være så mye som skal til. En god arbeidsbenk, noen mobile stekeplater og en grill, og rennende vann som kan løses med hageslange, kum og oppsamlingsbalje om du ikke kopler på avløp. Vips, så kan du bruke enda mer av tiden ute! Kitchen Board beskytter bakvegg samtidig som det er dekorativt og gir deg mulighet til å sette ditt eget preg på det, sier Silja Vestad.