Moderne funkishus på Jæren

Et moderne funkishus på Jæren

Med fantastisk utsikt utover Jærlandet ligger det moderne funkishuset til familien Vold. Da Martin og familien bygde seg nytt hus i 2016 så ønsket de en funksjonell bolig tilpasset en aktiv familie med store, gode rom. Resultatet ble et funkishus fra BoligPartner med mye lys og store vindusflater og effektive og stilrene overflater. På begge badene og på vaskerommet valgte de veggpanel fra Fibo. Som Martin sier: «Med Fibo veggpanel kan du skape et moderne bad med flotte design som samtidig er raske og enkle å montere». Både badet i første og i andre etasje har kombinert hvite veggpanel med en kontrastvegg inne i dusjen. «Badene har fått et tidløst uttrykk samtidig som du får et design-element med mørke panel i dusjen. Fordelen er også at Fibo panelene er lette og enkle å holde rene, noe som passer perfekt for en stor familie som bruker badene mye».

Vaskerommet i første etasje har også Fibo veggpanel. Her er det brukt en helt slett type i en moderne gråfarge. «Vi ønsket også å bruke Fibo veggpanel på vaskerommet. Med barn som deltar på mange aktiviteter og mye tøyskift i løpet av en dag så ville vi ha vegger som tåler en trøkk og som har en robust og slitesterk overflate» sier Martin.

«Vi har nå bodd i vår nye bolig i snart ett år og er meget fornøyd med valget av Fibo veggpanel. Begge badene og vaskerommet er i daglig bruk og vi er glade for at vi valgte Fibo som tåler dette godt og som kun trenger enkel rengjøring».

Martin Vold

Kunde:

Familien Vold

Norden / Norge / Boliger / Hus