Trondheim/studentboliger

Leif er fagansvarlig for vedlikehold i SiT og er en av rådgiverne for renoveringen av blokkene. Man skulle kanskje tro at det å bygge leiligheter for studenter er enkelt og forventningsfritt, men Leif kan fortelle at de har en helt annen innstilling til jobben sin. «Vi pleier å si at det må være student-godkjent», sier Leif og smiler. Er det student-godkjent, er det god kvalitet.

SiT velger Fibo

For det er stor slitasje på leilighetene, spesielt på baderom og kjøkken. Det er derfor tre helt konkrete kvaliteter som Leif er ute etter når han velger kjøkkenpanel til leilighetene:

  • Produkter som tåler en støyt, helst flere.
  • Produkter som er enkle å renholde.
  • Produkter som er enkle og raske å

Leif forteller også at de har hatt flere episoder med tørrkoking. «Platene er jo sterke mot brann også. De ble bare litt brune» , sier han. Han får også gode tilbakemeldinger fra renholdspersonalet: «Det er så lett å holde rent i forhold til flis».

For Leif og SiT er det viktig å holde kostandene nede. Ved å bruke Fibo unngikk de fordyrende operasjoner med ulike fagmenn. Platene ble montert av snekkeren eller kjøkkenmontøren, avhengig av hvem som var der allerede.

Kunde:

Trondheim Studentboliger

Norden / Norge / Offentlige miljø / Barnehager