En annerledes vår med korona

For bransjen og resten av verden blir våren 2020 helt annerledes enn det noen av oss hadde sett for oss. Koronoaviruset byr på utfordringer vi foreløpig ikke kjenner omfanget av, der det aller viktigste er å bidra til den dugnaden helsemyndighetene ber oss om: Å forsinke og i beste fall stoppe spredningen av viruset for å beskytte de som er i risikogruppen– og helsevesenets kapasitet til å hjelpe de som trenger det.


I Fibo har vi gjort en rekke tiltak som favner alt fra økt renhold til nye rutiner i produksjonen, reisebegrensninger og digitale møter der det er mulig. Samtidig følger vi opp leverandørene våre for å sikre at vi har både råvarene og de andre materialene vi trenger for å kunne fortsette å levere.

For selv om smitten skal begrenses, er myndighetene også opptatt av at vi fortsatt skal holde i gang den virksomheten vi kan. Derfor deler vi nyheten om at vi fra 1. april dobler kolleksjonen av benkeplater med rettkant, og går over til en mer slitesterk kantlist – samtidig som vi kommer med ny list for Kitchen Boards.

Vi tipser deg også om hvordan du enklest rengjør skjøtene når du monterer veggpanelene våre, og deler historien om familien på Lillehammer som etter 30 år ble lei av å vente på at badet skulle bli slitt nok til at de kunne forsvare å bytte det ut.

Sammen skal vi som bygger for å vare, komme oss gjennom dette også. Nøl ikke med å ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp til i tiden som kommer.