Vårt utvalgt av Laminat eller heltre benkeplater

Velg blant flotte heltre benkeplater i ulike tre-sorter, eller solide laminat-benkeplater med ulike endekanter og i ulike formater. Her er noe for enhver smak!

Solide benkeplater i laminat

Laminat er et særdeles slitesterkt materiale som tåler røff bruk. Et rimelig alternativ som krever minimalt med vedlikehold.

Benkeplatene består av en 100% sertifisert og fornybar sponplatekjerne, med høytrykkslaminert overflate som beskytter både mot varme, søl og støt.

TRE ULIKE KOLLEKSJONER
Laminat-benkeplatene leveres med rettkant ABS kantlist, i tre ulike mål: 29x4100x610mm, 29x4100x635mm og 29x3020x1230mm.

DEKORER I 3020MM LENGDE
Det er også mulig å få 9 av dekorene i 3020mm lengde, og da enten med rettkant ABS eller med postformede kanter.

… eller heltre benkeplater

Fibo tilbyr også heltre benkeplater av meget høy kvalitet. Vi skreddersyr gjerne benkeplatene tilpasset dine mål. Alle våre benkeplater i standard lengde leveres enkeltemballert utenom Furu.

Etter at emballasjen er fjernet, må platene behandles omgående med f.eks. Junckers Rustic olje. Kuving vil begrenses ved olje-påføring. Husk at platene må oljes på både over- og underside.

Merk: Benkeplatene i A/B-kvalitet leveres ubehandlet med rettkant, men kan avrundes på forespørsel. B/C kvalitet kan ha sparklede kvister. Beskrivelsen A/B og B/C relateres ikke til utforming/profil på det enkelte produkt. Dette er en internasjonal kvalitetsklassifisering av heltre.

Skreddersøm av benkeplater

Få benkeplaten ferdig kappet på mål, nøyaktig tilpasset ditt kjøkken – med eller uten Splashboard eller underlimt vask.