Et komplett veggsystem

Fibo veggsystem gir deg 100 prosent vanntette vegger med ekstra holdbarhet for bad, kjøkken og andre rom som tåler tøff bruk.

Systemet er like enkelt å installere som å kontrollere: paneler i full høyde klikkes sammen med Fibo Aqualock, som gir praktisk talt usynlige skjøter. Med membranen i front trenger du aldri å bekymre deg for skjulte skader på bakveggen. Profiler og tilbehør er utviklet gjennom 60 års erfaring i mer enn en million våtrom og kjøkken.

Fibo veggsystem er enkelt å rengjøre og krever minimalt med vedlikehold. Den er godkjent i henhold til våtromsstandarden og panelene har en garanti på 15 år.

Teknisk dokumentasjon

Derfor valgte vi Fibo!

Veggpaneler i verdensklasse

Fibo veggpaneler er laget av en kjerne med kryssfiner laget av PEFC-sertifisert tre. Platene er komprimert og dekket med høytrykkslaminat slik at du får membranen foran. Du får dermed en 100 prosent vanntett og miljøvennlig designvegg i akkurat den stilen du vil ha på bad, kjøkken eller våtrom.

Med paneler på 2400 mm dekker du raskt og enkelt hele veggen fra gulv til tak. Noen av dekorene er også tilgjengelige i 3020 mm for rom med ekstra takhøyde.

Fibo Kitchen Board er 580 mm panel tilpasset sprutsonen mellom kjøkkenbenken og overskapet. Platene beskytter veggen mot søl fra vann og matlaging.

  • Enkel montering

    Fem ganger raskere enn flis

  • Sikkert og godkjent system

    Last ned teknisk dokumentasjon

  • Miljøvennlig løsning

    Med mål om bærekraftig skogsdrift

Alt i en vegg

Med Fibo veggsystem får du en trygg, rimelig og holdbar løsning for våtrom og andre vegger som krever litt mer. Paneler i full høyde og mye enklere grunnarbeid gjør det opptil fem ganger raskere å bygge et bad med Fibo sammenlignet med fliser. Mindre ventetid for tørking og herding, færre håndverkere og mindre avfall resulterer i en mer effektiv arbeidsprosess i større prosjekter.

Vi kan gi 15 års garanti fordi vi vet at overflaten tåler mye. Med membranen i front vil skjulte skader aldri være synlige bak veggen. Og hvis det er behov for utskifting, kan enkeltpaneler lett byttes ut.

I bruk gjør de glatte overflatene rengjøringen mye enklere enn for andre vegger med skjøter der smuss sitter fast. Dette har også gjort Fibo til et foretrukket valg i private – og kommersielle miljøer med ekstra strenge hygienekrav.

Sikkerhet i mer enn 70 år

Helt siden 1952 har vi jobbet for å beskytte veggen i våtrommene dine – fra forsiktig start med paneler til komplette veggsystemer for alt fra private hjem til større boligprosjekter, skoler, sykehus og dagligvarebutikker.

Produksjonen foregår fortsatt i Lyngdal, Norge. Her har vi oppgradert fabrikken til å bli et moderne lavutslippsanlegg som produserer flere og flere brett med mindre og mindre energi – med redusert avfall og økt gjenvinning av nye råvarer.

Alle produktene våre har sine egne EPD’er som forteller hvilke inntrykk de gjør på miljøet. De kan brukes til miljøsertifisering av store byggeprosjekter, og i vår årlige miljørapport kan du følge hvor vi skal.

Les mer om vårt miljøvennlige veggsystem

Hittil har våre over en million installasjoner ført oss fra Norge til Skandinavia, Europa, Nord-Amerika og Australia. Innovasjon er fortsatt den viktigste drivkraften vi har.

Fordi veggen er målet.

Fibo veggpanel – valget for fremtidens bad!

Med Fibo veggpaneler kommer du raskere i mål med fornyelsen av badet. Det er fem ganger raskere enn fliser og kan gi en kostnadsbesparelse på opptil 50%. Glem alle trinnene med gips, membraner og fliser. Alt er allerede i panelet. Godkjent for våtrom og med 15 års garanti. Se vår sammenligning og bli overbevist om fordelene med Fibo.

Har du spørsmål angående våre produkter?

Ikke nøl med å kontakte oss for en uforpliktende prat.

Kontakt (NO)

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.