Et komplett veggsystem

Fibo veggsystem gir deg 100 prosent vanntette vegger med ekstra slitestyrke til bad, kjøkken og andre rom som må tåle tøff bruk.

Systemet er like enkelt å montere som det er å kontrollere: Paneler i full høyde klikkes sammen med Fibo Aqualock som gir tilnærmet usynlige skjøter. Med membran i front, trenger du aldri å bekymre deg for skjulte skader på veggen bak. Profiler og tilbehør er utviklet gjennom 60 års erfaring på mer enn én million våtrom og kjøkken.

Fibo veggsystem er lett å rengjøre og krever minimalt av vedlikehold. Det er godkjent etter våtromsnormen og panelene kommer med en garanti på 15 år.

Teknisk dokumentasjon

Derfor valgte vi Fibo!

Veggpanel i verdensklasse

Fibo veggpanel er laget av en kjerne med sju lag bjørkefinèr fremstilt av PEFC-sertifiserte tresorter. Platene presses sammen og kles med høytrykkslaminat slik at du får membranen i front. Du får dermed en 100 prosent vanntett og miljøvennlig designvegg for akkurat den stilen du vil ha på ditt bad, kjøkken eller våtrom.

Med paneler på 2400 mm kler du raskt og enkelt hele veggen fra gulv til tak. Enkelte av dekorene finnes også i 3020 mm for rom med ekstra takhøyde.

Kitchen Boards er paneler på 580 mm tilpasset sprutsonen mellom kjøkkenbenk og overskap. Panelene beskytter veggen mot søl fra vann og matlaging.

  • Enkel montering

    Fem ganger raskere enn flis

  • Sikkert og godkjent system

    Last ned teknisk dokumentasjon

  • Miljøvennlig løsning

    Med mål om bærekraftig skogsdrift

Alt i en vegg

Med Fibo veggsystem får du en trygg, rimelig og varig løsning for våtrom og andre vegger som krever litt mer. Paneler i full høyde og langt enklere grunnarbeid gjør det opp til fem ganger raskere å bygge et bad med Fibo sammenlignet med fliser. Mindre ventetid på tørking og herding, færre håndverkere og redusert avfall gir en mer effektiv arbeidsprosess i større prosjekter.

Garantien på 15 år kan vi gi fordi vi vet at overflaten tåler en trøkk. Med membranen i front vil det aldri dukke opp skjulte skader bak veggen. Og skulle det være behov for utskiftinger, kan enkeltpaneler lett erstattes.

I bruk gjør de slette overflatene rengjøringen langt enklere enn for andre vegger med fuger der skitten fester seg. Dette har også gjort Fibo til et foretrukket valg i bo- og næringsmiljøer med ekstra strenge krav til hygiene.

Trygghet i mer enn 60 år

Helt siden 1952 har vi jobbet for å verne om veggen på dine våtrom – fra den forsiktige starten med paneler til komplette veggsystemer for alt fra private hjem til større boligprosjekter, skoler, sykehus og dagligvarebutikker.  

Fortsatt skjer produksjonen i Lyngdal. Her har vi oppgradert fabrikken til å bli et moderne lavutslippsanlegg som produserer stadig mer vegg ved hjelp av stadig mindre energi – med redusert avfall og økt gjenvinning til nye råvarer.

Alle produktene våre kommer med egne EPD´er som forteller hvilke avtrykk de setter på miljøet. De kan brukes i miljøsertifisering av større byggeprosjekter, og i vår årlige miljørapport kan du følge med på hvor vi er på vei.

Les mer om vårt miljøvennlige veggsystem

Foreløpig har våre over én million installasjoner tatt oss med ut av Norge til Skandinavia, Europa, Nord-Amerika og Australia. Fortsatt er innovasjonen den viktigste drivkraften vi har.

Fordi veggen er målet.

Fibo veggpanel – valget for fremtidens baderom!

Med Fibo veggpanel kommer du raskere i mål med fornyelse av baderommet. Det er fem ganger raskere enn flis og kan gi en kostnadsbesparelse på opp mot 50%. Glem alle stegene med gips, membran og fliser. Alt finnes allerede i panelet. Godkjent for våtrom og med 15 års garanti. Se vår sammenligning og bli overbevist om fordelene med Fibo.

Har du spørsmål angående våre produkter?

Ikke nøl med å kontakte oss for en uforpliktende prat.

Kontakt

Last ned våre brosjyrer

Se hva Fibo veggsystem kan gjøre for dine rom.