På kafé med Fibo

Etter å ha testet Fibo veggpanel på kafé-kjøkkenet sitt i én måned, valgte Trine og Carsten Davidsen like godt Fibo til alle rom da de skulle bygge nytt.


Vi har brukt Fibo på alle veggene inne i selve kafeen, på kjøkkenet, i mellomgangen og alle toaletter. Det ble rundt 400 kvadratmeter til sammen. Det kostet litt, men til gjengjeld trenger vi aldri bruke penger på en maler igjen, sier Trine og Carsten Davidsen.

I februar i år åpnet ekteparet helt nye Cafe Gaflen i idylliske Hvide Sande på Jylland. En venn hadde brukt Fibo veggpanel i sin kafé, og det virket så bra at de lånte med seg et panel for selv å se hvordan det tålte slitasje og hva som krevdes av vedlikehold.

Og det manglet ikke på prøvelser: Panelet ble plassert på kjøkkenet i deres daværende kafé, bak frityren og en stor stekeplate. Etter en måned var de mer enn overbevist.

– Vi kunne konstatere at veggpanelet var enkelt å rengjøre og at det holdt seg like pent. Og det var veldig viktig når vi skulle bygge en helt ny kafé, sier Trine og Carsten Davidsen. Dermed ble altså ikke bare kjøkkenet, men hele kafeen utstyrt med Fibo på veggen

Etter et halvt års drift angrer de ikke på valget. Både tømreren som gjorde jobben, og kundene, har også gitt gode
tilbakemeldinger.

– Tømreren sa at panelene var enkle å jobbe med, og har også brukt lister fra Fibo som gjør at det ser pent ut, er vedlikeholdsfritt og lett å rengjøre. Kundene synes også det er kult at vi har bygget i en litt rå stil. Mange har spurt hva slags materiale det er!

Se hele referanseprosjektet her