Ny hjemmeside!

Fibo.no gjennomgår i disse dager et hamskifte som skal gjøre det like raskt og enkelt å finne frem på nettsiden som det er å montere veggsystemet.


– Vi har kommet langt med å gjøre det enkelt å bygge med Fibo, men ser hele tiden etter hvordan vi kan gjøre det enda bedre. Den nye nettsiden er en naturlig del av det arbeidet, sier markedsdirektør Silja Vestad.

På nye Fibo.no blir det lettere å finne frem enten du er på jakt etter en monteringsfilm, skal søke opp et konkret produkt, finne en miljødeklarasjon eller hente inspirasjon blant de mange dekorvariantene.

Bredden av produkter kommer også bedre frem. I tillegg til veggsystemet for bad, kjøkken og andre rom skal tåle litt ekstra, lager Fibo også benkeplater som du kan få ferdig kappet nøyaktig til dine mål – med eller uten underlimt vask.

– Vi er daglig i kontakt med alt fra arkitekter og entreprenører med større prosjekter, til byggmestere og privatpersoner som skal pusse opp. Da gjelder det å holde klikkene rett i menyen. Vi får nå et et design som gjør det enklere å navigere, og som bedre matcher de mange spennende dekorvariatene våre, sier Silja Vestad.