Enda mer fargesterk Colour Collection

Fibos populære Colour Collection utvides med sju nye dekorer i høyglans og tre i ekstra matt – som kommer på markedet sammen med nyheter som mørkere betong- og fiskebeinsmønster.


Etterspørselen etter Colour Collection er blitt større enn vi våget å tro, med en vekst på 40 prosent i det norske markedet det siste året. Derfor er det ekstra gøy å kunne presentere hele 10 nye dekorer i denne kolleksjonen, i farger som Camo Green og Frozen Blue, sier markedsdirektør Silja Vestad i Fibo.

Også Marcato-kolleksjonen utvides med flere nye dekorer, sammen med Kitchen Board som blant annet blir å finne i mørkere betong. Andre nye design som kommer i desember er brick wall, hexagon og fiskebeinsmønster.

Vi gleder oss til å kunne levere på den etterspørselen som har vært blant forhandlerne, sier Vestad.