Byggmesterens førstevalg

Pusse opp bad eller kjøkken? Byggmester Kjell Mork er ikke i tvil: – Dette veggsystemet gir deg mest for pengene!


Den erfarne byggmesteren på Eidsvoll er trolig den som har montert flest Fibo veggpaneler i norske bad. Det hele startet i 2012, da 200 bad i et borettslag skulle rehabiliteres. Siden har Mork brukt veggpanelene i nærmere 400 bad.

– Da jeg så hvor raskt jeg kunne bygge badene med Fibo, og den gunstige prisen jeg kunne tilby kundene, var jeg ikke i tvil om at dette burde inn i tilbudene.

Halverer byggetiden

Sammenlignet med det å bruke flis på veggene, vil et bad med Fibo veggsystem ta rundt 10 arbeidsdager å bygge istedenfor 20-25 arbeidsdager, ifølge Mork.

Veggsystemet kommer også med 15 års garanti, forutsatt at det er montert riktig.

– Fibo gir 100 prosent vanntette vegger med en overlegen slitestyrke til bad og kjøkken. Byggetiden halveres, slik at kostnadene kuttes og du har bedre kontroll under byggeprosessen

Veggpanelene kommer i mange lekre dekorer. Systemet er helt vanntett.

Byggmester Kjell Mork

Skap ditt unike drømmerom

Mork har laget et showroom med en av Norges største Fibo-utstillinger i butikken sin. Her kan kundene se og kjenne på veggpanelene.

– Når kundene får se alle dekorene, blir mange overveldet av alle de flotte valgmulighetene som finnes. Da kan jeg begynne å nøste opp litt i hva de egentlig ser for seg og geleide de videre, forteller Mork.

– Fibo har så mange forskjellige dekorer å velge mellom at jeg ennå ikke har hatt en kunde som ikke har funnet noe de liker godt.

Dette er Fibo veggsystem

  • Fibo er et 100 prosent vanntett veggsystem for bad, kjøkken og andre rom og andre rom som må tåle tøff bruk.
  • Veggpanelene kommer i fulle lengder. De finnes i flere hundre forskjellige dekorer, og klikkes enkelt sammen med Fibo Aqualock.
  • De er godkjent etter våtromsnormen med en garanti på 15 år.

Garantert vanntett og trygt

Med fliser på vegg og gulv kan det oppstå skjulte vannskader bak flisene. I verste fall oppdager du det ikke før vannet begynner å renne ned i etasjen under. Med Fibo veggsystem sitter membranen i fronten på panelene, slik at du vil oppdage eventuelle feil umiddelbart.

– Du har rett og slett mye mer kontroll på badet ditt med Fibo, sier byggmester Kjell Mork.