Mønster-effekten

Nye fresemønster gjør at du kan bryte opp og lage kontraster selv med samme dekor på alle rommets vegger.


Å lage en effektvegg er en fin måte å bryte opp badet litt på. Før har vi gjerne kombinert ulike dekorer for å få en slik kontrast, men med nye mønster som fiskebein og hexagon kan du fint også lage stilige effektvegger kun ved å variere mønstrene, sier Sigrid Harket Sandal, designansvarlig i Fibo.

Nye dekorer og gamle dekorer i helt ny drakt

De siste lanseringene fra Fibo byr både på nye dekorer, nye design, eller fresemønster – og større utvalg av ekstra lange lengder.

2212 Aquamarine og 0089 Aberdeen

Stein og betong er fortsatt dominerende trender som vi nå kan tilby i enda flere dekorer. Innen fresemønster er fiskebein, Hexagon og Brick Wall veldig populære nyheter som gir helt nytt liv til gamle dekorer, sier markedsdirektør Silja Vestad.

Flere av de eksisterende dekorene er nå også blitt tilgjengelig i ekstra lange lengder på 3020 mm. – Veldig mange som bygger nytt i dag, er opptatt av ekstra takhøyde. I Fibo er det alltid høyt under taket når det gjelder ønsker fra kundene våre – så vi introduserer både flere av bestselgerne våre og andre dekorer i 3020 mm, sier Vestad.

I Fibo er det alltid høyt under taket når det gjelder ønsker fra kundene våre..

Markedsdirektør Silja Vestad

Det siste året har det vært en kraftig vekst for Colour Collection. For å gi et enda mer fullstendig fargespekter, utvides kolleksjonen med helt nye farger samtidig som det blir gjensyn med noen gamle kjenninger.

Også innen Kitchen Board utvider vi kolleksjonen. Her har vi også valgt å ta inn Hexagon, fiskebein, Brick Wall og enda et nytt design vi kaller «Standing Bars», sier Silja Vestad.

Dette er Fibo veggsystem

  • Fibo er et 100 prosent vanntett veggsystem for bad, kjøkken og andre rom og andre rom som må tåle tøff bruk.
  • Veggpanelene kommer i fulle lengder. De finnes i flere hundre forskjellige dekorer, og klikkes enkelt sammen med Fibo Aqualock.
  • De er godkjent etter våtromsnormen med en garanti på 15 år.