Trygg og rimeligere transport: I motsetning til flisevegger som lettere kan bli skadet ved bevegelse under transport, er veggpanel et tryggere valg – i tillegg til at det blir rimeligere på grunn av lavere vekt.

Prefabrikkert med Fibo

Aurora Company er én av stadig flere produsenter av modulbygg som velger Fibos 100 prosent vanntette veggsystem til sine prefabrikkerte løsninger.


– Fibo veggsystem har vist seg som et godt valg for våre mobile minihus. Det er enkelt å montere og holder høy kvalitet, sier Damian Napora, Aurora Company.

Sven Konrad er export sales manager Europe i Fibo. Han bekrefter at flere og flere produsenter over hele Europa nå tar kontakt fordi de ønsker å bygge sine prefabrikkerte løsninger med Fibo veggsystem.

– Tilbakemeldingen vi får er at Fibo veggsystem egner seg særlig godt for deres prosjekter, fordi det som Aurora Company trekke fram holder høy kvalitet og er enkelt å montere, sier Konrad.

Klikk, ferdig, gå: Fibo veggsystem klikkes raskt på plass med en varig kvalitet og garanti på 15 år.

Fibos 100 prosent vanntette veggsystem består av veggpaneler som monteres rett på eksisterende vegg eller stenderverk, klikkes sammen og låses med Fibos unike Aqualock. Panelene er laget av en kjerne av sju lag sertifisert bjørkekryssfinér, limt til et høytrykkslaminat som utgjør membranen i front.

En egen tilbehørsserie med blant annet lister, profiler og fugemasse gjør jobben enda enklere og resultatet sikrere.

 – Prefabrikkerte løsninger blir stadig mer populært blant annet fordi man sparer tid og penger på rask og enkel montering. Med Fibo veggsystem bygger man et normalt stort bad fem ganger raskere enn med fliser, sier Sven Konrad.

Se referanseprosjektet her