En vegg for livet

Fibo veggsystem er et 100 prosent vanntett veggsystem der rask montering og enkel rengjøring ikke går på bekostning av design, miljø og varige kvaliteter.


Fibo veggsystem passer både på bad, kjøkken og andre rom der du vil ha en slitesterk og rimelig vegg som er lett å holde ren, og som krever lite vedlikehold.

Veggsystemet består av paneler i fulle lengder som settes rett på eksisterende vegg eller stenderverk, og klikkes sammen med Fibos egen Aqualock. Beregninger fra rådgivningsfirmaet Bygganalyse viser at et gjennomsnittlig bad bygges fem ganger raskere med Fibo veggsystem sammenlignet med fliser.

MEMBRAN I FRONT

Panelene har en kjerne av sertifisert tre med høytrykkslaminat som membran på framsiden. Dermed unngår du skjulte vannskader bak veggen, samtidig som slette overflater gjør det enkelt å holde rent.

Montert riktig kommer Fibo veggpanel derfor med en garanti på 15 år. Og for vegger som gjerne varer enda lenger, er det godt å vite at du kan få akkurat det uttrykket du ønsker deg.

FLERE HUNDRE DEKORER

Med hundrevis av dekorvarianter kan du velge mellom alt i fra tradisjonelle hvite overflater, til friske sprekere farger fra den populære Colour Collection eller mer moderne trender som betong og stein.

Dekorene finnes både i tradisjonelle flisemønster og nyere varianter som hexagon og fiskebein, fra ekstra matt til høyglans. 

– Fibo veggsystem er en raskere og rimeligere vei til en vegg som varer.