Produktnyheter og partnermøter
på Bygg Reis Deg


Premiere på to kolleksjoner og en antibakteriell overflate er noe av det vi viser fram under Bygg Reis Deg på Lillestrøm 20.-23. oktober.


– Dette har hele byggebransjen gledet seg til etter halvannet år med litt for få møteplasser. Vi stiller med godt humør, sommerfugler i magen og klinker til med to nye kolleksjoner og en antibac-overflate som vil bli tilgjengelig for alle våre veggpanel, sier Lars Kristiansen, Markedssjef i Fibo.

Alle gode ting er tre
Han har store forventninger til nyhetene som han og kollegaene skal vise fram til hele bransjen over fire dager, på stand D02-15 i hall D:

• Antibac-overflaten gir veggpanelene en dokumentert antibakteriell effekt. Den dreper effektivt stafylokokker og E. coli og gjør Fibo veggsystem til et enda mer hygienisk valg.

• Extreme Panel-kolleksjonen er Fibos mest slitesterke noensinne. Her har veggpanelene fått en helt ny kjerne bestående av et vannbestandig trevirke som kjennetegnes av en unik holdbarhet og stabilitet. Kolleksjonen består foreløpig av 8 dekorer.

• Fire Panel er utviklet for tørre rom som skal tilfredsstille strenge brann-krav. Panelet er klassifisert som B-s1, d0, noe som betyr at det har svært gode brannhemmende egenskaper. Brannpanelet kommer i åtte dekorer.

Med de nye kolleksjonene og Antibac-overflaten gjør vi Fibos slitesterke veggsystem aktuelt for enda flere miljøer. For eksempel vil Fibo Extreme Panel-kolleksjonen være veldig godt egnet for de aller mest krevende miljøene, som vaskehaller, fiskeslakterier, svømmehaller og andre våtrom med høy belastning. Fibo Fire Panel-kolleksjonen har en klassifisering som tilfredsstiller bygg der konsekvensen av en brann vil ha store følger for mennesker eller miljø. Og når det gjelder Antibac-overflaten har vi vel alle kjent på verdien av rene overflater det siste halvannet året, sier Kristiansen.


Fibo Partner
På standen vil det også bli aktiviteter i forbindelse med den nye satsingen Fibo Partner – der Fibo skal alliere seg med håndverkere over hele Norge som sertifiseres som offisielle Fibo-montører.

– Fibo Partner innebærer opplæring, support, førstehåndskjennskap til nyheter og ikke minst et faglig og sosialt nettverk. Det siste tror jeg vi alle gleder oss litt ekstra til i år, sier Tore Langen, Salgssjef Proff.

Bruk kode D02-15 for gratis inngang til messa, og last ned billetten din her!