Fargeutvalget og kvaliteten ble utslagsgivende

Så lyset med mørkt veggpanel på badet


Både Nina Mathisen, mannen og deres afghanske mynde storkoser seg på det nye badet som er bygget med Fibo veggsystem fra Crescendo kolleksjonen.

– Til og med gubben var skeptisk til mørk veggpanel på et så lite rom, men jeg opplever faktisk at rommet ser større ut, sier Nina.

I 2019 bestemte hun og Ulf Livoll seg for å pusse opp badet i boligen på Auli.

Under et besøk på den store byggevare messen Bygg Reis Deg, kom de i kontakt med representanter fra Fibo. De lurte på om paret hadde vurdert deres vanntette veggsystem med dekorative og slitesterke paneler. 

Nina og Ulf likte godt det de fikk se, og ble såpass nysgjerrige at de fulgte opp anbefalingen om å ta kontakt med den lokale byggmesteren Kjell Mork. Han er trolig den som har montert mest Fibo på norske bad– og var dessuten heller ingen ukjent mann for paret på Auli.

Kvalitet og fargeutvalg

– Det var jo Kjell som hadde pusset opp huset vårt da vi kjøpte det 12 år tidligere. Han ga oss veldig god hjelp, og inviterte oss inn i butikken etter stengetid der vi i ro og mak kunne se på den store utstillingen hans med Fibo veggsystem, sier Nina Mathisen. 

I prosessen reiste de også rundt for å se på baderomsutstillinger hos ulike byggevareforhandlere. Da en kjenning som har jobbet mye med bad også anbefalte Fibo, var saken klar. I tillegg til veggsystemet ble badet oppgradert med nytt gulv, nye vinduer, takplater og vegghengt toalett.

– Fargeutvalget og kvaliteten gjorde oss trygge på Fibo. Det er blitt kjempefint, sier Nina.

Bikkja på badet

Hun er også veldig fornøyd med hvordan badet fungerer i hverdagen. Fibo veggsystem er laget for å tåle mye og tøff bruk, og panelene er enkle å rengjøre siden skitt ikke fester seg så lett på de slette overflatene.

Og akkurat det er kanskje like greit, siden ekteparet ikke er de eneste som trives på det nye badet.

– Vi har en afghansk mynde som også storkoser seg på badet. Bikkja skal bades hver uke, og elsker det rett og slett!

MER OM FIBO

Fibo er et 100 prosent vanntett veggsystem for bad, kjøkken og andre rom der veggene trenger ekstra slitestyrke og enkel rengjøring.

Veggpanelene kommer i fulle lengder, finnes i flere hundre forskjellige dekorer og klikkes enkelt sammen med Fibo Aqualock. Det er godkjent etter våtromsnormen med en garanti på 15 år.