Klikk, ferdig, gå!

Fibo veggsystem monteres rett på eksisterende vegg eller stenderverk, klikkes og låses i fulle lengder til 100 prosent vanntette vegger – langt raskere og enklere enn å bygge med fliser.


Beregninger gjennomført av rådgivningsfirmaet Bygganalyse, viser at det går fem ganger raskere å bygge vanntette vegger til et normalt stort bad med Fibo veggsystem sammenlignet med fliser.

Fibos 100 prosent vanntette veggsystem består av veggpaneler som monteres rett på eksisterende vegg eller stenderverk, klikkes sammen og låses med Fibos unike Aqualock. Panelene er laget av en kjerne av sertifisert bjørkefinér, limt til et høytrykkslaminat som utgjør membranen i front. 

Egne tilbehørsprodukter gjør jobben enklere og resultatet sikrere, med lister og profiler, egne skruer, verktøy for enda smidigere håndtering av panelene, fugemasse som forsegler skjøtene og tilpassende rengjøringsprodukter.

Fibo tilbehør

  • Profiler: L-profiler, sokkelprofiler og innvendige og utvendige hjørneprofiler i flere ulike farger. 
  • Fibo skruer: Et bredt utvalg av skruer for både tre og stål i forskjellige lengder og forpakninger. Skruene er tilpasset både paneler, profiler og ulike bakvegger. 
  • Fibo Grip: Sugekopp som gjøre det lettere å løfte panelene. 
  • Fibo Tapping Tool: Spesialtilpasset slagkloss for montering av 2delt hjørnelist.
  • Fibo Seal: Fugemasse til forsegling av kuttflater og skjøter ved montering av panel.
  • Fibo Sealing Tools, Fibo Wipes og Fibo Clean: Fugeklosser, renseservietter og rensespray for effektiv fjerning av overflødig fugemasse.

Gjør jobben for deg

Vi jobber hele tiden med å forbedre og forenkle veggsystemet, slik at du får en enklere jobb og kan spare tid og penger på monteringen. Panelene er enkle å tilpasse også for rørgjennomføring og kabler.

Det fleksible veggsystemet er perfekt både for nybygg og rehabilitering av bad, våtrom, kjøkken og andre rom som må tåle mye og tøff bruk. De kostnadseffektive og slitesterke overflatene har derfor gjort Fibo til et stadig mer populært valg både i private hjem, skoler, barnehager, helsebygg og andre offentlige og kommersielle miljøer.

– For huseiere, entreprenører og håndverkere er dette et kostnadseffektivt alternativ. Her får man vegger som er 100 prosent vanntette, godkjent etter våtromsnormen og panelene har en garanti på 15 år.