Takstmann med veggpanel fra Fibo

Som takstmann har Kenneth Gulbrandsen sett mange bad som bokstavelig talt ikke holder vann. Selv valgte han Fibo veggsystem da han skulle bygge nytt bad i boligen hjemme på Eidsvoll.


Det koster å utbedre et bad. Derfor har det en stor betydning for verdien vi setter på en bolig om det ikke er i orden, sier Guldbrandsen. 

Vinteren 2020 bygde han nytt bad primært for familiens to barn. Her valgte han Fibo veggsystem i betong dekoren Cracked Cement, med en brytningsvegg i den sorte dekoren Dark Soot.

Opprinnelig er jeg murermester, og har lagt mye flis i mitt liv. Derfor var det å bruke Fibo veggsystem egentlig litt som å banne i kirka. Men med gåen rygg kunne jeg ikke ta jobben selv, og byggmesteren anbefalte Fibo. Han skrøt over hvor tett det var. Siden badet ligger i 2. etasje, var akkurat det ekstra viktig, sier Kenneth.

Utstilling hos naboen

Byggmesteren Kjell Mork er trolig den som har montert mest Fibo på norske bad.

Han er dessuten Kenneths kontornabo, og dermed var veien kort til å ta en kikk på utstillingen i butikken der Kjell har samlet Fibo veggpanel i en lang rekke dekorer.    
– Jeg fikk også se på noen andre bad Kjell hadde bygget med Cracked Cement, og synes de var fine. Derfor gikk jeg for den dekoren, sier han.

Enkel rengjøring

Med badekar hender det også Kenneth bruker det som egentlig er «nr 2-badet» i boligen. Etter halvannet år er han veldig godt fornøyd både med både utseendet og hvordan veggsystemet fungerer. 

Panelenes slette overflater gjør det vanskeligere for skitten å feste seg, og er derfor svært enkle å rengjøre med en våt klut og vanlig vaskemiddel. 

– En annen fordel med Fibo veggsystem er at du vil se det på panelene med en gang om det er noe galt, siden membranen sitter på utsiden. Med fliser er det verre fordi det kan oppstå vannskader du ikke ser i veggen bak, sier Gulbrandsen.

LES MER OM FIBO

Fibo er et 100 prosent vanntett veggsystem for bad, kjøkken og andre rom der veggene trenger ekstra slitestyrke og enkel rengjøring. Veggpanelene kommer i fulle lengder, finnes i flere hundre forskjellige dekorer og klikkes enkelt sammen med Fibo Aqualock. Det er godkjent etter våtromsnormen med en garanti på 15 år.