Hygienefaktor på bad og kjøkken

Aldri har det vært enklere å holde overflatene på bad og kjøkken tørre og rene.


2212_Aquamarine_LM6030

Fibo veggsystem består av paneler med slette overflater, helt uten fuger der skitten fester seg. Det gjør veggene veldig enkle å holde rene, sier Kristian Mikalsen, Country Manager Norge i Fibo.

Fibo veggsystem kommer både i fulle lengder til badet og som Kitchen Board til sprutsonen på kjøkkenveggen. Dette er områder som skal tåle mye tøff bruk, og bør rengjøres jevnlig.

Tørre og rene overflater gjør også at du minimerer risikoen for at det utvikler seg mugg.

Fremmer godt inneklima

Fibo veggsystem bidrar til et bedre inneklima, både ved at det er lett å holde tørt og rent og at du slipper å bruke sterkere spesialrengjøringsmidler. Alt du trenger er å tørke over veggen med en klut med nøytralt vaskemiddel. Det er en viktig grunn til at veggsystemet tillegg til den tekniske godkjenningen er sertifisert som Eco Product, sier Produktutviklingssjef Steinar Lauvdal i Fibo.

Enkelt renhold og positivt bidrag til inneklima gjør at mange offentlige helsebygg velger Fibo både til bad, kjøkken og andre fellesrom der det er mye folk og ferdsel. Det samme gjør skoler, barnehager og serveringssteder som gjerne har ekstra oppmerksomhet på rene og slitesterke overflater.

Særlig de siste par årene har disse vurderingene for alvor kommet inn i beslutningsprosessen når det skal bygges nytt eller rehabiliteres. Derfor var det stor spenning knyttet til den nye antibakterielle overflatebehandlingen som Fibo lanserte i fjor høst.

Stafylokokker og E.Coli

Tester gjennomført etter den internasjonale standarden ISO 22196:2011, viser god antibakteriell effekt på alle de ulike overflatestrukturene som finnes blant Fibo-dekorene.

Verken stafylokokker eller E. Coli overlevde møtet med den antibakterielle overflatebehandlingen. I tillegg til at veggene allerede er så enkle å holde rene, gir det en ekstra trygghet for rom der vi vet at hygiene er viktig, sier Produktutviklingssjef Steinar Lauvdal.