Vårens nyheter er her

Vi ønsker våren velkommen med flere spennende nyheter nå i april.


EM Grey Slate M6060

Deep Yellow er siste tilskudd til vår populære Colour Collection. Den kommer i en ekstra matt overflate i hele ni ulike flisemønstre, fra helt slett til vegg til 60×60. Med Deep Yellow kan du virkelig sette farge på badet, enten som en kontrastvegg eller hele rommet.

Også Marcato-kolleksjonen utvides med dekoren Grey Slate. Den elegante steinfargede nyheten, med en ekstra matt finish, kommer i flisemønstrene 60×60 og 60×80 i tillegg til helt slett.

Ønsker du et enda mer luksuriøst preg på bad eller kjøkken, bør du sjekke ut Silver Slate fra Adagio-kolleksjonen. Denne kommer helt uten flisemønster og gir en levende vegg med naturlige sjatteringer og tekstur.

De stilbevisste får nå også en helt ny mulighet til å montere Fibo-veggen med sorte lister, både til innvendig og utvendig hjørne, som L-profil og kombilist. Også Fibo Seal fås nå i sort. Fugemassen har i tillegg fått noen justeringer i resepten slik at både hvit og grå også framstår som ny og forbedret.

Ny Fibo Seal og sorte lister er i salg fra Q3 2022. De tre nye dekorene er tilgjengelige fra 1 April.