Førstevalget for sykehus og offentlige bygg

Fibo tilbyr gode og langsiktige løsninger for offentlige bygg som utsettes for høy slitasje. Les hvordan det bidrar til forutsigbar økonomi ved bygging, renovering og vedlikehold.


Her er tre eksempler:

1. Sykehus – hvor hygiene og kostnadseffektivitet er viktig

I helsebygg er kravene til hygiene høye. Det er viktig at løsningene holder seg fine over tid, selv med hard bruk. Forutsigbar økonomi under bygging, renovering og i vedlikehold er essensielt, slik at man kan bruke så mye som mulig av offentlige midler på å gi gode helsetjenester. På Nordlandssykehuset ble det til sammen levert 3500 m2 veggpanel, til både bad og andre oppholdsrom.

Nordlandssykehuset i Bodø har restaurert store deler av byggmassen. Fibo har levert veggpanel til mange nye bad i prosjektet.

2. Kulturhus – Moderne bygg med høye krav til estetikk og funksjonalitet

Musikkhuset i Aarhus ønsker hvert år mer enn én million gjester velkommen til 1500 arrangementer fordelt på seks saler og elleve scener. Toalettene i et slikt bygg må utformes på en måte som tilfredsstiller visuelle, økonomiske og praktiske krav, ikke minst til effektiv rengjøring.

Musikkhuset i Aarhus

3. Idrettshaller – ekstrem bruk stiller ekstreme krav til vanntetthet og rengjøring

Drammenshallen er en av Norges største idrettshaller med blant annet fire håndballbaner, gymsal, styrketreningsrom, speilsal, innendørs skytebane og plass til 4.900 tilskuere. I en idrettshall av denne størrelsen dusjer hundrevis av utøvere hver dag. Det er viktig at områdene er 100% vanntette og at de er hygieniske, lette å rengjøre og ikke minst at de bidrar til fine miljø for idrettsutøverne. Alle dusjanleggene i Drammenshallen er derfor pusset opp med Fibo-vegger, i tillegg til at 200-300 meter med Fibos benkeplater er brukt til sittebenker i garderobene.

Drammenshallen med Fibo Denver White