Ny Fibo kolleksjonsstruktur

Å navigere gjennom et bredt utvalg av produkter kan være overveldende. I Fibo har vi brukt tid på å forenkle forståelsen av vårt sortiment, for å gjøre valgprosessen så enkel som mulig for våre kunder. Vi er stolte av å kunngjøre en ny og strømlinjeformet kolleksjonsstruktur, designet for å gjøre det enklere å forstå vårt produktspekter – med virkning fra 1. oktober 2023.


Om de nye kolleksjonene

Våre kolleksjoner er nå sortert etter dekortype, noe som gjør det enklere å søke etter spesifikke design. Leter du for eksempel etter en tre-dekor? Du vil naturlig finne den under “WOOD”. Alle produkter i STONE, CEMENT, WOOD og COLOUR kan leveres med flismønstre som har 1,8 mm brede fuger.

3D-kolleksjonen inkluderer paneler med synkroniserte overflater og dekormønstre, og panelene har omtrent 6 mm brede fuger. Alle BASIC-produkter er tilgjengelige uten muligheten for flismønster, og har derfor også en noe lavere pris.

Wood, Stone, og Cement erstatter det meste av Marcato-kolleksjonen, med unntak av de ensfargede dekorene som heretter vil være en del av en av Colour-kolleksjonene (Colour Gloss, Colour Matt eller Colour Silk).

Colour-kolleksjonene vil omfatte alle ensfargede dekorer med flis-valg.

Crescendo endrer navn til 3D.

Basic inneholder alt fra Adagio, Legato og Prosjekt-kolleksjonene, og leveres uten flis-variasjoner

Tall 2720mm og Long 3020 mm utgjør to kolleksjoner, og disse inneholder alle paneler med ekstra lange paneler som leveres med mulighet for flis-variasjoner.

Ny og forbedret filtreringsmulighet på våre nettsider

Med store endringer i kolleksjonene har det også oppstått et behov for fornyelse på våre nettsider.

Fra og med 1. oktober vil siden for Veggpanel-kolleksjonen se ut som vist under. Brukeren kan søke blant alle Fibos dekorer og flismønstre og markere sine favoritter.