Masse nyheter fra Fibo på Bygg Reis Deg

Premiere på nye kolleksjoner for både bad og kjøkken er noe av det vi viser fram under Bygg Reis Deg på Lillestrøm 18. til 21. oktober 2023 


Dette har vi gledet oss til! Vi stiller med godt humør og klinker til med nytt sortiment av baderomspanel, samt en stor fornyelse av vår benkeplate-kolleksjon, sier Kristian Mikalsen, Country Manager i Fibo Norge.

Tre store nyheter

Kristian har store forventninger til nyhetene som han og kollegaene skal vise fram til bransjen over fire dager, på stand D02-19 i hall D:

  1. Nyheter til badet

    Fibo introduserer sitt nye sortiment av baderomspanel på BRD! Med unike design i både tre, stein, sement og spreke farger kan du få badet ditt akkurat sånn du vil. Enten du er på jakt etter en klassisk og tidløs stil, eller noe helt nytt og moderne, har vi et rikt utvalg som dekker alle behov. Fibo har utvalget som kan gi baderommet ditt et skikkelig løft.
Ny 2490 Rough Cement M0830 med sort fugefarge

2. Stor fornyelse av benkeplate-kolleksjonen

Fibo introduserer en oppdatert benkeplatekolleksjon, rik på innovativ design som speiler de nyeste trendene. Med et mangfold av tidløse valgmuligheter, skal det være lett å finne en favoritt uansett stil.

3. Ny kolleksjonsstruktur

Å navigere gjennom et stort utvalg av produkter kan være overveldende. I Fibo har vi fokus på å gjøre valgprosessen så enkel som mulig for våre kunder. Vi er derfor stolte av å lansere en ny og forenklet kolleksjonsstruktur. Våre kolleksjoner er nå sortert etter dekortype; STONE, CEMENT, WOOD, COLOUR og 3D.

Og som alltid er det gode grunner til å velge Fibo på badet:

  • Opptil 45% lavere CO2-utslipp enn fliser
  • 5 ganger raskere å installere enn fliser
  • Spar opptil 60% av kostnadene sammenlignet med fliser
  • Panelene har antibakterielle egenskaper og er mye enkle å rengjøre enn fliser

– Vi gleder oss til å se deg på messa! Kom innom for en kaffe på stand D02-19.

avslutter Kristian Mikalsen. (Avbildet nedenfor)