Takk for i år, Bygg Reis Deg!

Bygg Reis Deg har nettopp gått av stabelen på Lillestrøm. Messen samler store og små aktører og gir besøkende mulighet til å orientere seg om de siste trendene i byggebransjen


 «For oss i Fibo er Bygg Reis Deg en glimrende anledning til å presentere det siste og ypperste av våre produkter, og en mulighet til å bringe teamet sammen. Messa byr alltid på et hyggelig gjensyn med bransjekollegaer og er noe vi har sett frem til i lang tid. For Fibo ble årets messe en heidundrende suksess» , sier Kristian Mikalsen, Country Manager Norge.

Faktaboks: Bygg Reis Deg ble arrangert i perioden 18-21 oktober på Nova Spektrum i Lillestrøm. Her møtte man over 380 utstillere som viste frem de beste løsningene innen bygg, bolig og eiendomsutvikling. Messen er åpen for alle, enten man er privatperson eller ansatt i byggenæringen.

Fullt hus! Årets messe ble meget godt besøkt. Ingenting er mer moro enn interesserte kunder når du har mye fint å vise fram.

Fibo var naturligvis til stede med egen stand. I år slo vi på stortromma og lanserte masse nyheter innen både kjøkken og bad. Vi samlet hele teamet og benyttet anledningen godt – til å møte kunder, sosialisere med bransjekolleger og bli inspirert.

God stemning! Fibo stilte med toppet lag; fra venstre Tommy Karlsen, Arno Berget, Terese Brekken og Kristian Mikalsen