Fibo introduserer Vito: En ny serie av veggpaneler for tørre rom

Sjekk ut våre lakkerte finér paneler, samt dekorative brannsikre paneler i brannklasse B-s1, d0


Vito Fire Panel

Vito Fire Panel er et innovativt byggemateriale for innendørs bruk i tørre rom, som krever brannsikring. Her får du en unik kombinasjon av brannklasse B-s1, d0, robust kvalitet og dekorativ design. Panelene krever ikke maling eller annen behandling, noe som gjør at du sparer tid under installasjonen. Dette skiller Vito Fire Panel fra mange av konkurrentene. Panelene er laget av 6,4 mm høytrykks kompakt laminat, og tilbyr flere fordeler i tillegg til enkel installasjon; det er ikke behov for hverken vedlikehold eller etterbehandling, og du får vegger som er enkle å holde rene. Med en skjult festeanordning og klikklås får du også nesten usynlige skjøter, som sikrer et sømløst utseende. Vito Fire Panel er tilgjengelig i fem forskjellige dekorer, som gjør den allsidig for ulike designpreferanser.

Fakta

  • Bruttomål: 6,4 (D) x 620 (B) x 2720 (L) mm
  • Bruksområde: Tørre rom
  • Brannklassifisert B-s1, d0: Bidrar i svært begrenset grad til brann, gir svært begrenset røykutvikling og danner ikke brennende dråper.
  • Profiler: Innvendig og utvendig
  • Fugemasse: Vanlig fugemasse benyttes i skjøter og brannfugemasse må benyttes til å forsegle systemet (altså rundt dører/vinduer og mot tak/gulv)

Vito Lakkert Finér Panel

Vito Lakkert Finér Panel er et førsteklasses byggemateriale for innendørs bruk i tørre rom. Du kan velge mellom to dekorer; bjørk og eik. Et genialt produkt når du ønsker slette vegger av naturlig trevirke. Panelene har et skjult festesystem, noe som gjør det enkelt å installere og som gir et sømløst resultat.

Her får du et bærekraftig produkt med dekorativt utseende og lang levetid. Panelene har en jevn og holdbar overflate med en naturlig trestruktur, og de kommer med ferdig lakkert overflate. Dette gjør at du sparer tid under installasjonen. Panelene kan monteres direkte på stendere uten behov for bakplate.

Fakta

Vito Lakkert Finér Panel består av 7 lag bjørkefinér med et 8. dekorlag av lakkert bjørk- eller eikefinér. Baksiden har er et tynt papirlag for balansering for å opprettholde en flat og sterk veggplate.

  • Bruttomål: 10 (D) x 600 (B) x 2400/2720/3020 (L) mm
  • Bruksområde: Tørre rom
  • Brannklassifisert: D-s1-d0
  • Anbefalte tilleggsprodukter: Vi anbefaler bruk av Fibo Skrue (artikkel nr. 810006/810007/810011) for å sikre en garantert passform i det usynlige låsesystemet
  • Dekorer: Velg mellom to dekorer, bjørk eller eik

Har du spørsmål angående Vito Panelene? Kontakt oss!