Trender på kjøkkenet:
Benkeplate med oppkant i lik dekor

Trenden er tydelig; nå ønsker vi et stilrent og sammenhengende uttrykk fra benk til vegg. Et estetisk uttrykk det er behagelig å hvile øynene på, og en hygienisk løsning som er lett og holde ren.


Vi pusser opp som aldri før og bruker mye tid på å få det så fint og funksjonelt som mulig. Kjøkkenet er intet unntak, det er jo nettopp det rommet som ofte er husets hjerte og naturlige samlingspunkt. Valg av benkeplate er et av de viktigste valgene når du skal pusse opp eller ha nytt kjøkken. Benkeplaten vil prege utseende på hele kjøkkenet, og er i tillegg den delen du bruker aller mest.

Før hadde mange fliser på veggen over benken, og var fornøyd med det. Nå høyner vi standarden. De siste par årene har vi sett en sterk trend i retning av å velge samme materiale på benkeplaten og veggen bak.

5187 Marble Black

Da får man et stilrent og sammenhengende uttrykk fra benk til vegg. Det blir en helhetlig stil når den samme dekoren også fortsetter litt opp på veggen – behagelig å hvile øynene på og fungerer som en motsetning til kontrast-stilen som har regjert i tidligere år. I tillegg til å gi et estetisk uttrykk er det også en hygienisk løsning som er lett og holde ren.

I Fibo har vi også tatt denne trenden på alvor. Vi tilbyr nå alle våre laminat-benkeplater med oppkantplate i lik dekor levert ferdig tilpasset fra vår skreddersøm-avdeling. I tillegg har vi også valgt ut 9 populære dekorer som fra og med 1.april vil kunne lagerføres på mål 10x3020x300mm.

Alle oppkanter leveres med kantlist i topp- og endekanter, og festes enkelt til veggen med monteringslim for bygningsplater. Dette gir et ryddig og stilig sluttresultat. Bruk Fibo Splashboard enten i full bredde langs hele benken, eller feks kun bak koketopp og vask som en buet oppkantplate.

Den buede, eller halvmåneformede, oppkanten leveres i to ulike størrelser. Velg platen som passer deg – i enten 600mm eller 900mm bredde.

619 Terrazzo Warm
5187 Marble Black