Hvorfor det er smart å velge Fibo i offentlige byggeprosjekter

Når du prosjekterer og bygger offentlige bygg, enten det er idrettshaller, skoler, sykehus eller barnehager, er valg av riktige materialer avgjørende.


Holdbarhet, design, økonomi og enkelt vedlikehold er viktige faktorer som må tas i betraktning for å sikre prosjektets suksess. Fibo veggpaneler dekker alle disse behovene, og gjør dem til et ideelt valg for offentlige byggeprosjekter. Fibo er et 100% vanntett veggsystem for bad, kjøkken og andre rom hvor ekstra slitestyrke og enkel rengjøring er viktig. Veggpanelene kommer i fulle lengder, og klikkes enkelt sammen med Fibo Aqualock. Det er godkjent etter våtromsnormen, har en garanti på 15 år og en forventet levetid på minst 30 år.

Fibo Aqualock

Holdbarhet

Offentlige bygninger opplever ofte høy slitasje på grunn av stor trafikk og røff bruk. Fibo er laget for å tåle denne belastningen, med en robust konstruksjon som sikrer lang levetid. Dette gjør dem spesielt velegnet for skoler, sykehus og andre bygg med hyppig bruk.

Design

Fibo tilbyr et bredt spekter av design og overflater som enkelt kan tilpasses enhver offentlig bygning. Enten du designer moderne kontorbygg eller ønsker en mer klassisk stil for kommunale bygg, gir Fibo fleksibilitet i utseende uten å gå på bekostning av funksjonalitet.

God økonomi og rask installasjon

Fibo veggpanel gir ofte store kostnadsbesparelser i byggeprosjekter. Dette skyldes både at selve innsatsfaktorene er både færre og rimeligere enn ved valg av flis, men også at behovet for grunnarbeid reduseres betraktelig. I tillegg er det verken er behov for tørking eller herding. Raskere montering er viktig for alle som ønsker å holde kostnadene i et prosjekt nede. Dette kan spare et prosjekt for store summer, blant annet fordi enkel materialhåndtering og mindre avfallssortering bidrar til å redusere antall arbeidstimer. Tidsbesparende montering sikrer god fremdrift og effektiviserer byggeprosjektet. Dette minimerer risikoen for forsinkelser, spesielt ved store byggeprosjekter.

Enkelt vedlikehold og rengjøring

I offentlige bygg er hygiene og vedlikehold avgjørende. Fibo veggpaneler har en vannavstøtende og sømløs overflate som gjør rengjøring både rask og effektiv. Dette reduserer behovet for hyppig vedlikehold og holder vedlikeholdskostnadene lave over tid.

Ved å velge Fibo for ditt neste offentlige byggeprosjekt, sikrer du både funksjonalitet, holdbarhet og estetikk – mens du holder deg innenfor budsjettet.

Har du spørsmål?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg snart!