AMOVEO, Australia

AMOVEO er et konstruksjons- og utviklingsselskap som spesialiserer seg på forsyning av modulbaserte løsninger til den australske byggebransjen.


”For flere år siden ble jeg introdusert for et vanntett veggpanelsystem kalt Fibo. Fibo er utviklet og produsert i Norge hvor det brukes mye som et alternativ til keramiske fliser. Selv om jeg opprinnelig var skeptisk, var konseptet med et
panelsystem veldig kjent på grunn av min erfaring som tømrer. Det å jobbe med Fibo ble for meg svært passende – og jeg ble virkelig imponert over utformingen av klikklåsen med toungue and groove. På kort tid forsto
jeg fordelene veggpaneler ga meg i forhold til flislegging.

Fibo endret på svært positivt vis hvordan jeg vurderer bruk av nye materialer og metoder!

John Annear, Registered Builder, Amoveo Pty Ltd, Australia

Ettersom etterspørselen etter nye bygninger vokser i Australia, øker også behovet for effektive konstruksjonsmetoder. I slike prosesser vil smarte produkter som Fibo bli brukt oftere – slik vi ser at det er i andre deler av verden. Jeg har tatt betydelige karrierevalg som bunner i denne tro, og vi jobber hardt for å se at dette blir en realitet. Jeg mener at jeg kan tilby mine kunder bedre resultater ved å utfordre ‘slik ting er’ og ved å prøve hardt å ligge et skritt foran den gemene hop.”

Kundevurdering

  • Færre ledd kreves, noe som har betydd at vi i noen bad ikke lenger trenger fliser i det hele tatt.
  • I en enkelt applikasjon kan vi montere, vannsikre og fullføre et helt våtrom med veggbekledning, noe som resulterer i en sammenføyning av to produksjonsprosesser – som igjen forbedrer produktiviteten.
  • Tidligere tapte jeg mye tid mens jeg ventet på at membranen skulle tørke. Dette utgjorde en betydelig produksjonsrisiko i perioder med høy luftfuktighet. Med Fibo unnslapp jeg dette problemet.
  • Enkelheten og hastigheten ved montering av inventar uten behov for forboring er en stor produktivitetsgevinst.
  • For de fleste innfestinger er det ikke nødvendig å forsterke bakveggen, ettersom Fibo-panelet lett tåler oppheng av knagger, håndklestenger og toalettrullholdere og vi reduserer da materialer og vekt.
  • Med Fibo har vi langt mindre skadeomfang under transport sammenlignet med keramiske fliser, som kan knekke, bevege seg eller sprekke.

Kunde

AMOVEO Pty Ltd, Australia:
Modulproduksjon er sekvensbasert, der en modul kommer inn i fabrikken i den ene enden som en stålramme og etterlates i den andre enden som et ferdig montert rom.