Anerkjent finsk produsent av modulære boliger bruker Fibo

Ilmari Mäenpää er den visjonære sjefsdesigneren hos Olokoto, den anerkjente finske produsenten av modulære boliger. Olokoto boliger er designet for folk som er på jakt etter helårsbolig eller fritidsbolig.


Olokoto produseres i utkanten av Uleåborg i Nord-Finland, et område hvor folk lever tett på naturen. Dette gjenspeiles i Olokotos unike design, deres oppmerksomhet for detaljer og interiørløsninger. Ett av produktene Olokoto benytter i sine modulhus er Fibos Lentini Dark på badeveggene.

Olokoto bygger hus folk skal trives i. Naturen er derfor det viktigste elementet i Olokotos interiørdekorasjon.

Ilmari Mäenpää, visjonære sjefsdesigneren hos Olokoto

Ilmari har blant annet finjustert sin «Cåpen himmel-arkitektur» siden 2009, slik at Olokotos hytte- og huseiere kan få et avbrekk fra hverdagens travle liv ved å kikke på stjernene eller se på nordlyset mens de ligger i sengen.

Vi tok kontakt med Ilmari for å høre mer om dette:

Fibos finske landssjef, Jan Klements, mener det både er inspirerende, og et vitnesbyrd om Fibo, at en visjonær som Ilmari og Olokoto velger Fibo.

Fibo er perfekt for modulær boliger. Det er lett, enkelt å montere og vi har et stort utvalg av flotte design. Fibo er også et meget miljøvenlig valg, noe som arkitekter som Ilmari, og menneskene som bor i hjemmene deres, setter pris stor på.

Jan Klements, Fibos finske landssjef

Interessert i å lære om Fibo for prefabrikkerte bygninger. Les her!