Birmingham Municipal Housing Trust/ModPods

Birmingham Municipal Housing Trust (BMHT) er et kommunalt boligforetak eid av byrådet i Birmingham. I Heaton Street i Hockley hadde de funnet et lite, ubebygd område som var perfekt for boligutvikling.


De kontaktet ModPods International, som er ekspert på fabrikkbygde modulhus, for å finne en løsning som utnyttet det tilgjengelige arealet på en best mulig måte. Etter å ha vurdert de seks ulike standardløsningene og sett hvilke muligheter de ga, falt valget på ModPod Type E, som deretter ble nøye tilpasset for å oppfylle prosjektkravene.

Vi trengte et produkt som var både tiltalende og praktisk på samme tid.

Birmingham Municipal Housing Trust/ModPods

Under arbeidet med bad og kjøkken bestemte ModPods International seg for å velge bort keramiske fliser og heller gå for Fibos vannfaste veggpanelsystem. Den enkle og raske installasjonsprosessen var et viktig argument i avgjørelsen. De store veggpanelene kan monteres rett på stenderverket og danner en vanntett og slitesterk overflate.

En annen grunn til at Fibo ble valgt, var behovet for et solid system som tåler transport og påkjenningene som oppstår når modulene settes sammen på byggeplassen. Flislagte vegger kan sprekke når modulene flyttes, noe som kan føre til tidkrevende utbedringsarbeid når modulene er satt på plass.

Kundevurdering

Vi trengte et produkt som var både tiltalende og praktisk på samme tid. Systemet fra Fibo passet godt inn i boligene vi utviklet for BMHT, og egnet seg utmerket for bygging med volumetriske moduler. Det var ukomplisert å integrere systemet i produksjonsprosessen ettersom panelene er enkle og raske å montere. Vi følte oss sikre på at det ikke ville oppstå feil etter at boligene var overlevert, noe vi alltid er beredt på i prosjekter hvor det er brukt tradisjonelle fliser.

Fordeler

  • Enkel å bruke
  • Rask montering
  • Stabil under transport

Produkt/leveranse

Kunde

Birmingham Municipal Housing Trust/ModPods

Fibo veggpanel for prefabrikert hus - 2

Alle referanseprosjekter med prefabrikerte moduler

Fra boligprosjekter og butikker til barnehager, helsehus og hoteller. Se hvordan og hvorfor de bygget med Fibo.