De Wit Chalets

Når våre klienter kommer innom for å ta en titt underveis i byggeprosessen får vi ofte følgende reaksjon: “Her må det virkelig være noen som er flinke til å fuge!”.


Folk legger ofte ikke en gang merke til at det de ser på ikke er vanlige fliser!

I 2012 begynte vi å bruke Fibo. Da hadde vi ganske mange tvil knyttet til å bruke trepaneler i våtrom. Kundene våre ville også heller holde seg til de mer vanlig flislagte badene. På toppen av det kunne vi heller ikke finne noen økonomisk fordel sammenlignet med vanlige fliser.

Et ferdigmontert modulbad dekorert med panel fra Fibo er mindre sårbart under transport sammenlignet med tradisjonelle fliser som ofte får sprekker eller knekker

Peter Starreveld, Eier/Direktør – De Wit Chalets

I 2014 så vi en økning i arbeidskraftskostnader, og delvis på grunn av dette ble forskjellen mellom Fibo og tradisjonelle fliser mindre. En annen fordel med Fibo var at man kunne gjøre andre ting parallellt med byggingen, og dermed jobbe med flere ting samtidig. Ved tradisjonell flislegging er dette ikke så enkelt, fordi du må ta hensyn til tørketiden på materialene. Enda en fordel med Fibo er at den kan påføres tørr og ren.

Når det gjelder de tilgjengelige designene tok Fibo et stort skritt fremover da ulike betongdesign ble lagt til i sortimentet. Nå kan vi sette sammen stilige kombinasjoner, som lar oss tilby Fibo til et utvidet segment. Særlig føler vi at dekorer som for eksempel Grey Concrete og Rough Copper gir kunden et positiv inntrykk av Fibo.

Kundevurdering

Når vi snakker med klienter som har bodd i hjemmene sine en stund allerede, hører vi ofte at Fibo er et svært enkelt produkt å rengjøre. Tjenesten som RET Bouwproducten tilbyr oss er ganske enkelt bra.

Fordeler

  • Muligheten til å “forlate arbeidet” midt i monteringsprosessen for å hente et nytt panel
  • Tørr og ren montering – enkel håndtering
  • Et stort utvalg dekorer

Produkt/leveranse

Totalt ble ca 900 m2 veggpanel levert til prosjektet

  • Colour Collection – HG Denver White

Kunde

De Wit Chalets