ProCare, UK

ProCare tilrettelegger kjøkken, bad og våtrom til personer med nedsatt funksjonsevne.


Vi bruker Fibo veggpanel i en rekke sosiale boligprosjekter i Leicester, Manchester, York og Bristol.

Karen Owens, ProCare Business Development Manager

De valgte Fibo veggpanel til et oppdrag som omfattet mer enn 800 bad i sosiale boligprosjekter over hele Storbritannia. For et så stort rehabiliteringsprosjekt var det avgjørende med veggpanel som var enkle og raske og montere, som passet godt sammen med ProCares egne løsninger og der man kunne stole på at alt av materialer kom når det skulle, når det skulle. I tillegg ga et bredt sortiment i ulike prisklasser mulighet for tilpasninger til kundens budsjetter.

I forkant av prosjektet gjennomførte representanter for Fibo et monteringskurs for PROCares utbyggere. Her gikk man gjennom de beste løsningene for ulike rom, for å sikre best mulig fremdrift og resultat i det videre arbeidet.

Vi bruker Fibo veggpanel i en rekke sosiale boligprosjekter i Leicester, Manchester, York og Bristol. Veggpanelene er ideelle for bad og andre våtrom, og passer fint sammen med våre tilpassende produkter, siden de er slitesterke og raske og enkle å montere. Fibo veggpanel tiltrekker seg heller ikke like mye skitt, og er derfor lang enklere å rengjøre og vedlikeholde samtidig som de har en overlegen levetid.

Fordeler

  • Rask og enkel montering
  • Enkel rengjøring og vedlikehold
  • Høy slitestyrke og lang levetid
  • Kundeservice

Kunde

ProCare