Fargelegg med Fibo

Arkitekter verdsetter vanntette veggplater for pris, holdbarhet og hygiene. Fibos levende fargevalg og design inspirerer og gir energi til et bredt spekter av rom, og forvandler dem til fengslende miljøer


Argumenter knyttet til pris, holdbarhet og hygiene blir ofte trukket frem som årsaker når arkitekter vurderer vanntette veggplater som alternativ til flis i sine prosjekter.

Arkitekter er i ferd med å oppdage en helt annen dimensjon med Fibo veggsystem, nemlig mulighetene til skape interessante tema og fargepaletter samtidig som man bygger 100% vantette løsninger beregnet for hard bruk.

Arkitektenes favoritt

SØR arkitekter på Notodden valgte Fibo til å sette farge på sine egne kontorer. Se det fargeglade referansecaset  her.

Sør Arkitekter Notodden

Med vår Colour kolleksjonen opplever vi at arkitekter har fått øynene opp for andre og mer visuelle løsninger. Farger skaper glede, gir energi og kan friske opp hverdagen. For brukerne av et kontor, et helsebygg eller en skole kan fargevalgene ha stor påvirkning på trivselen. For deg som arkitekt gir det muligheten til å skape interessante og trivelige omgivelser uten å gå på bekostning av funksjonalitet.

Ta en titt på de friske fargene i vår Colour kolleksjonen.

Visste du at Fibo er brukt på den sylteagurkformede skyskraperen The Gherkin i London? Se referanseprosjekt her.

Den ikoniske Gherkin-skyskraperen i London
Med Fibo i baderommene
Elegante, funksjonelle og vanntette løsninger for den optimale baderomsopplevelsen

Lekker design i hundrevis av varianter

Med Fibos hundrevis av dekorvarianter kan du velge friske og spreke farger fra den populære Colour kolleksjonen eller moderne dekorer i for eksempel betong og stein. De omfattende kolleksjonene med gjennomtenkte fargepaletter gir deg muligheten til å kombinere ulike stiler og teksturer.

Her er det noe for enhver smak – enten man er foretrekker det tidløse, liker høy glamfaktor og en trendy palett eller ønsker en moderne stil i betong eller marmor.