Produktlansering Oktober 2023

Oppdag Fibos nyeste sortiment av baderomspanel denne høsten! Utforsk unike design i tre, stein, sement og ulike farger. Hver dekor er nøye utformet for at du skal kunne blande stil og funksjonalitet, og forbedre badet ditt med et snev av moderne eleganse.


Enten du er tiltrukket av den rustikke sjarmen fra tre og stein, eller den stilrene elegansen fra sement og livlige farger, er våre siste tilskudd klare til å gi baderommet ditt en forfriskende fornyelse. Stilrent og praktisk nytte går hånd i hånd med vanntette paneler fra Fibo.

Wood

Wood-kolleksjonen byr på en rekke tredekorer, tilgjengelige i ulike fargetoner og overflater. I tillegg til de etablerte dekorene våre har vi gleden av å introdusere tre friske tilskudd. Utforsk de nye tre-dekorene, som er tilgjengelige i flisemønstrene M00, M0500 (Spiler), og M76 (Vertical Plank), og oppdag hvordan de kan transformere ditt rom med sin unike stil og karakter.

Cement

En spennende nyhet i kolleksjonen er “Rough Cement,” som vi sterkt anbefaler, enten som en fremtredende helvegg eller som en stilfull aksentvegg. I tillegg får to av våre dekorer, 4002 Terrassoo Dark og 2126 Dark Soot (som tidligere hadde en mørk grå fugefarge), en liten oppdatering der vi erstatter den mørkegrå fugefargen med sort. Møt 4003 Grey Terrazzo og 2127 Dark Ash, som gir dekorene ekstra dybde mot deres svarte fugfarge. Samme dekor, ny og forbedret innpakning!

Stone

Bli kjent med den banebrytende overflaten Extreme Matt, nå tilgjengelig med Beige Stone og Grey Stone – disse panelene må bare føles på! Vi lanserer også behagelige Moonstone som også kommer i en spennende overflate vi har døpt Microdots. Opplev teksturene og de pene detaljene i disse nyskapende overflatene!

Colour

Vi har lagt til en ny dekor i den “hvite paletten”.
La oss presentere 2099 White Contrast – en klassisk hvit silkedekor med kontrastfylt sort fugefarge!

Colour Splash Limited Edition

Vi tar steget helt ut med et utrolig spennende tiltak!

Med våre avanserte produksjonsmuligheter lanserer vi nå White Silk i en splitter ny utgave – med fire svært iøynefallende fugefarger i Pink, Yellow, Green og Blue! Disse panelene vil definitivt skille seg ut og skape helt unike uttrykk.

OBS: Vær oppmerksom på at det vil være et begrenset opplag tilgjengelig av disse dekorene.


Nye profiler-og tilbehørsprodukter

Siden forrige lansering har vi utviklet Fibo Click-Wax: en helt ny stift som gjør monteringen enda enklere! Et hendig hjelpemiddel som leveres i forpakninger a 20 stifter. Stiften kan benyttes for å smøre klikklåsen på panelene under montering slik at disse klikkes enda letter sammen!

Gjør monteringen enda enklere med Fibo Click Wax

Når det gjelder profiler har vi også komplettert sortimentet med noen varianter som “manglet” for at sortimentet skulle være mest mulig helhetlig for kunden. Vi håper disse produktene bidrar til og gjøre det lille ekstra i ditt byggeprosjekt!

ArtikkelNavn
163314-EHjørneprofil innvendig todelt sort 3000 mm
163022-EHjørneprofil utvendig sort 3000 mm
102286-ESkjøteprofil todelt sort
163020-EKombiprofil hvit 2400 mm
166016-EL-profil smal sort 3000 mm
166014-EL-profil smal hvit 3000 mm
400594Fibo Click Wax