Norac Badekabiner og Fibo lanserer verdens første Sintef godkjente baderomskabin med Fibo Veggpanel

Sammen med Arendalsbedriften Norac har Fibo utviklet en såkalt pod, en baderomskabin som kan masseproduseres for store nybygg.


Norac er allerede en ledende aktør innen baderomskabiner, men har frem til nå fokusert på flislagte veggflater.

Vårt mål er å levere markedets beste, mest tiltalende og sikreste prefabrikkerte baderomskabiner. Med Fibo kan vi nå også levere de mest miljøvennlige og kostnadseffektive.

sier Preben Lønnhaug, daglig leder i Norac

Norac og Fibo med stor lansering på Bygg Reis Deg

Nå kan vi endelig slippe nyheten om at Norac og Fibo kan tilby en Sintef godkjent baderomskabin bygget med våtromspaneler. Nå i første omgang har vi sammen lansert en helt ny baderomskabin som er særlig rettet mot hybelbygg, studentboliger og sykehjem.

En fornøyd gjeng på Bygg Reis Deg foran den nylanserte baderomskabinen. Nyvinningen er et samarbeid mellom Norac og Fibo. Fra venstre Rolf Gunnar Jacobsen (Salgssjeff, Norac), Preben Lønnhaug (Daglig leder, Norac), Magnus David Weum (Prosjektsjef, Norac), Torleiv Klungland (Salgssjef proff, Fibo) og Kristian Mikalsen (County Manager, Fibo)

Forventning om store volum

Dette er en nyvinning vi tror blir svært attraktiv i nybygg, særlig i segmenter med fokus på kostnadseffektive løsninger. For byggherre vil våtromskabinen være et alternativ som sikrer:

  • meget konkurransedyktig pris
  • trygg løsning med lang holdbarhet
  • lave vedlikeholdskostnader og enkelt renhold
  • enkel rehabilitering
  • et bad som har 45% lavere CO2 utslipp enn tilsvarende bad med flis

Et produkt som Fibo gir noen åpenbare fordeler i produksjonen, som igjen gjør at våre kunder kan spare både tid og kostnader. En mer effektiv produksjons- og transportlinje gir oss også muligheter for produksjon i større skala enn vi tidligere har operert med

utfyller Preben.

«For oss er dette årets største produktnyhet og innovasjon, og noe som skaper store muligheter i et segment i betydelig vekst. Og vi setter stor pris på å få gjøre dette sammen med en profesjonell og kvalitetsbevisst aktør som Norac, som attpåtil er Norsk.» sier Torleiv Klungland, Salgssjef Proff i Fibo

Studentsamskipnaden i Oslo

Første ordre er allerede mottatt, og det skal nå levere 480 bad til studentboliger i Oslo. Potensialet fremover er betydelig. Dette er et produkt som gjør det mulig konkurrere om viktige kontrakter på noen av de største byggeprosjektene. Les mer om dette prosjektet her.

Sintef-godkjennelse

Poden har som første ferdigproduserte bad på markedet oppnådd Sintef-godkjennelse. Dette er en stor milepæl for oss og gir trygghet for alle involverte.

Kompakt og moderne. God plassutnyttelse og glade farger.

Belegg fra Tarkett på gulv, og veggpanel fra Fibo på både vegger og i tak, gir et bad som tåler hard bruk og som er lett å rengjøre. Her kan du i praksis spyle både vegger og tak uten å bekymre deg for fuktproblematikk.

For mer info kontakt Torleiv Klungland, Salgssjef Proff i Fibo (913 17 890) eller Preben Lønnhaug, Daglig Leder i Norac (915 65 300)