line-new

Hva er Fibo?

line-new

Vi brenner for nyskapning og
skandinavisk livsstil

Fibo startet som en liten produsent av panel til vegg, men utviklet seg til en bedrift med ambisjon om å produsere vegger som løser utfordringer knyttet til våtrom.

Selv om Fibo startet beskjedent har fokus på innovasjon alltid vært vår sterkeste drivkraft. I våtrom er det ikke rom for feil. Selv om du bare skal pusse opp et lite bad, er det betryggende å vite at både byggmestere, offentlige utbyggere og profesjonelle håndverkere velger Fibo.

Hos oss har alle kundebehandlere solid teknisk kompetanse fra mange års erfaring med våtrom. Uansett utfordring kan du regne med oss, enten det gjelder det lille gjestebadet eller det neste signaturbygget.

line-new

Fibo veggpanel – valget for fremtidens baderom!

Med Fibo veggpanel kommer du raskere i mål med fornyelse av baderommet.
Det er fem ganger raskere enn flis og kan gi en kostnadsbesparelse på opp mot 60%.
Glem alle stegene med gips, membran og fliser. Alt finnes allerede i panelet.
Godkjent for våtrom og med 15 års garanti.

Se vår sammenligning og bli overbevist om fordelene med Fibo.

Fibo - høy kvalitet, vanntett, enkelt, rimelig og miljøvennlig

Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet. Våre veggsystemer er mye enklere å installererimeligere og mer miljøvennlig enn fliser. Godkjent i henhold til våtromsnormen og med 15 års garanti.

Fibo produseres i Lyngdal i Norge, der vi utvikler neste generasjon veggsystemer for krevende rom. Vi har innredet tusenvis av skandinaviske boliger, leiligheter og offentlige virksomheter siden 1952.

Nytt steg i riktig retning

 Våre fremgangsfaktorer er fokus på innovasjon, produksjon i toppmoderne lokaler med det nyeste tekniske utstyret, LEAN som styringsmodell samt våre ytterst kompetente medarbeidere i produksjon, salg og service.

Vi hos Fibo jobber kontinuerlig for å oppnå en mer effektiv bruk av jordens ressurser, og vi bruker vår kunnskapsbase og vår innovasjonsstyrke til å finne nye ressursgjerrige og bærekraftige løsninger.

Et nytt bad er en stor investering for de fleste av oss. Da kan det være godt å vite at Fibo gir deg 15 års garanti. 

aqualock-logo

Aqualock

Fibo veggpanel levereres med vår unike Aqualock lås. Denne klikklåsen gjør monteringsjobben enkel, hurtig og gir et perfekt sluttresultat. 

Samtidig beholdes de gode egenskapene som gjør Fibo veggpanel til det ideelle valget på badet. 

Enklere kan det ikke gjøres. 

Fagrådet for våtrom (FFV)

I Byggebransjens våtromsnorm (BVN) stilles det krav til forskjellige produkter til bruk i våtrom, spesielt produkter som har særlig stor betydning for våtrommets tetthet og bestandighet.

Fibo veggpanel er et slik produkt og er godkjent og anbefalt av FFV.

Fibo Miljødeklarasjon

Veggpanel og Kitchen Board. Fibo har fokus på miljøet. Her finner du vårt EPD dokument, som også er grunnlag for BREEAM score. Dette dokumentet viser produktet fra "vugge til grav".

Grønt Punkt

Gjennom EUs emballasjedirektiv plikter bedrifter som sender varer med emballasje ut i det norske markedet å ta miljøansvar når den er tom.

Fibo er stolt over å være en av bedriftene som tar dette miljøansvaret, og har rettigheten til å merke produktene våre med grønt punkt.

MK

Produktsertifisering for Danmark

PEFC

Fibo er opptatt av å være bærekraftig, dette er også bevist gjennom vårt arbeid for å være PEFC sertifisert

Sintef

Fibo veggpanel har typegodkjenning utstedt av Sintef byggforsk. Denne viser at produktet er godkjent til bruk i våtrom og våtsone.

VTT Finland

Produktsertifisering for Finland.