Veggsystemet brukes i dag i blant annet større nybolig- og renoveringsprosjekter, kommersielle og offentlige institusjoner som hoteller, restauranter, barnehager, skoler og omsorgsboliger.

Foruten bad, kjøkken og våtrom, er det også blitt populært i alt fra fellesarealer på sykehjem til ferskvaredisker og panteområder i dagligvarebutikker – områder der veggene må ha ekstra slitestyrke og dessuten være enkle å rengjøre.

Det 100 prosent vanntette veggsystemet leverer på begge disse kravene. Det kommer med slette overflater uten fuger der skitten fester seg, og holder seg i utseende og varighet med minimalt behov for vedlikehold.

Enklere og raskere montering

For entreprenører og byggmestere er det dessuten like enkelt å montere som det er å kontrollere: Paneler i full høyde klikkes sammen med Fibo Aqualock i vanntette og usynlige skjøter. Med membran i front, trenger du aldri å bekymre deg for skjulte skader på veggen bak. Profiler og tilbehør er utviklet gjennom 60 års erfaring.

Fibo veggsystem gir store tidsbesparelser i prosjektene både i innkjøp og montering.  Panelene dekker store overflater om gangen, og når disse kan klikkes sammen rett på eksisterende vegg eller stenderverk, reduseres behovet for grunnarbeid.

For et gjennomsnittlig bad betyr veggsystemet fra Fibo at man bygger veggene fem ganger raskere enn med flis. Samtidig slipper man unna ventetid som tørking og herding, får reduserer avfall og færre håndverkere trenger å vente på hverandre.

Oppfølging

Med Fibo får du en partner som følger prosjektet fra start til slutt. Vi tilbyr opplæring på byggeplass for at du skal kunne hente ut hele gevinsten gjennom en mest mulig effektiv montering.

Fibo veggsystem er godkjent etter våtromsnormen og leveres med 15 års garanti. Alle produktene kommer med egne EPD´er som kan brukes i miljøsertifisering av større byggeprosjekter.

Sjekk ut teknisk dokumentasjon

Bla gjennom en brosjyre!

Les kolleksjonsbrosjyren vår for fullstendig oversikt over vårt sortiment, eller ta en titt i vår Contract work-brosjyre som viser utdrag fra noen av prosjektene vi har vært en del av de siste årene.