Accomplish Group / The Haven

Hjemmekoselig stil, lett å rengjøre, hygienisk og slitesterk – det var kravene som ble stilt til bade- og kjøkkenveggene i omsorgssenteret The Haven, som tar imot voksne brukere i Pembrokeshire.


Fibo er ikke blant de billigste veggpanelene på markedet, men kvaliteten og finishen er overlegen sammenlignet med alternativene.

Marc Vickery, Accomplish Group

Hjemmekoselig stil, lett å rengjøre, hygienisk og slitesterk – det var kravene som ble stilt til bade- og kjøkkenveggene i omsorgssenteret The Haven, som tar imot voksne brukere i Pembrokeshire, og som eies av Accomplish Group. I stedet for tradisjonelle fliser ble det brukt vanntette veggpaneler fra Fibo, som nå er den foretrukne leverandøren i alle utviklingsprosjektene til Accomplish Group.

Beboerne i The Haven er voksne som enten er utviklingshemmet eller har lærevansker, en hjerneskade eller en fysisk funksjonshemming. I forbindelse med den pågående oppgraderingen av selskapets eiendommer ble omsorgsboligen fullstendig ombygd og renovert, og det er reist to nye og frittstående bygninger.

I hvert prosjekt er målet å skape et hjemmekoselig miljø som tar hensyn til individuelle behov. Fibos sortiment består av mange ulike stiler og farger, noe som gir oss stor valgfrihet og fleksibilitet i utformingen av hvert enkelt rom. Vi forsøker alltid å bruke litt forskjellige paneler. På den måten kan vi skape en mer personlig stil og oppnå den hjemmefølelsen vi er ute etter, sier Marc Vickery.

Kundevurdering

Fibo er ikke blant de billigste veggpanelene på markedet, men kvaliteten og finishen er overlegen sammenlignet med alternativene. Det er så å si umulig å se forskjellen på Fibo og «ekte vare», og dermed kan vi gjenskape den følelsen og stilen vi er ute etter.

En annen viktig ting med veggpanelene fra Fibo er at de tåler en støyt. I byggene våre oppstår det mange uforutsette situasjoner, og det brukes også en del utstyr som medfører ekstra slitasje, for eksempel spesialtilpassede rullestoler. Fibo-panelene er massive tvers igjennom og ikke hule som enkelte andre plater, så fra et brukerperspektiv har panelene våre lang levetid og høy slitasjemotstand.

Fordeler

  • Flotte finisher
  • Fleksibelt system
  • Motstandsdyktig

Produkt/leveranse

Kunde

Accomplish Group/The Haven