DMD Modular

DMD modular produserer minihus og andre kostnadseffektive moduler til boligprosjekter, hoteller, studentboliger og eldresenter.


DMD modular garanterer et høykvalitets produkt i tillegg til opptil 50% tidsbesparelse på grunn av produksjon i et tørt, fabrikkstyrt miljø, etterfulgt av transport av komplette bygningsdeler til byggeplassen.

Selskapet brukte FIBO for første gang på DMDs produkt “Smart Living”. DMD-designteamet bestemte seg for å bruke Fibo som vanntett veggbekledning på badene. Siden samarbeidet startet har DMD benyttet Fibo på større prosjekter, som en sovesalbygning designet og produsert av DMDmodular – og siden overlevert til Sion i Sveits.

Fra anlegget utenfor Krakow i Polen leveres nøkkelferdige løsninger til kunder i Tyskland, Østerrike, Nederland, Storbritannia og USA. Smart House A35bV (over) er et helårs minihus på 35 kvadratmeter. Det er designet på en stålramme med saltak, med soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning.

Kundevurdering

Monteringen av veggpanelene gikk veldig fint. DMD teamet har fått profesjonell assistanse siden vi startet samarbeidet, og vi er svært fornøyde med resultatene vi oppnår.

Fordeler

  • Tidsbesparende – svært passende for modulproduksjon og prosessen som foregår i fabrikken vår
  • Kvalitet

Kunde

DMD modular