Hotelldirektøren som valgte Fibo

Jelsa Hotell, som drives av en hotelldirektør med over 20 års erfaring fra byggebransjen, gikk for Fibo på alle bad når hotellet skulle renoveres. Resultatet ble lekre bad som er lette å holde rene og tåler røff bruk.


Jelsa Hotell ligger idyllisk til i Jelsa, som er det best bevarte strandstedet i Ryfylke. Hotellet har panoramautsikt over fjorden, og trekirken fra 1647 er nærmeste nabo.

Hotellet blir drevet av Cecilie Jelsa, som har en litt annerledes bakgrunn som hotelldirektør. Cecilie er utdannet byggmester og har lang fartstid fra byggebransjen. Før hun startet hotell var hun daglig leder i KV-bygg Suldal, hvor hun hadde jobbet i nesten 20 år. Hotellet eies av Bjørn Moe og Moe Laksegard AS

I store byggeprosjekter står kostnadsbesparelser alltid sentralt. Med Fibo reduserte vi behovet for grunnarbeid betraktelig siden det verken var behov for tørking eller herding.

Cecilie Jelsa, utdannet byggmester og nå hotelldirektør på Jelsa Hotell

Stort prosjekt

I 2021 etablerte Cecilie et eget firma, og ledet ombyggingen av det nedlagt aldershjemmet på Jelsa. Våren 2022 var prosjektet endelig ferdig, og Jelsa Hotell stod klar til åpning i ny drakt.

Og her kom erfaringen fra byggebransjen godt med;

Årene i byggebransjen var gull verd i et så omfattende prosjektet. Ikke minst når badene skulle bygges. Når vi skulle velge hva vi skulle kle baderomsveggene med var design viktig. Interiør arkitekten Glimt Interiørarkitekter AS, ønsket noe som gjenspeilet profilen på hotellet, og Fibo har masse lekre design å velge mellom. Jeg har hatt mange og gode erfaringer med Fibos veggsystem, og det gir en rekke fordeler sammenlignet med mer tradisjonelle alternativer som flis, ikke minst når det gjelder renhold, sier Cecilie Jelsa som driver hotellet.

I store byggeprosjekter som dette står kostnadsbesparelser alltid sentralt. Med Fibo reduserte vi behovet for grunnarbeid betraktelig siden det verken var behov for tørking eller herding. Det betyr raskere montering, som er viktig når man ønsker å holde kostnadene nede. Sånn sikrer man god fremdrift i prosjektet, sier Cecilie.

Kvalitet i fokus

Cecilie har fokus på kvalitet i alt hotellet leverer, og satser aktivt på lokale aktiviteter, tilfeldige turister via bookingsider samt konferanser, teambuilding og gruppereiser. Med Norsk Stein (Nord Europas største knuseverk) som nabo, blir det mange servicefolk som trenger hotellrom. Jeg har alltid vært opptatt av å levere gode produkter og tjenester, noe som er spesielt viktig i et lite lokalsamfunn der en gjerne møter kunden på butikken, avslutter Cecilie med et smil.

Godt samarbeid. Fra venstre: Fibos distriktssjef i Rogaland, Terese Brekken og hotelldirektør ved Jelsa Hotell, Cecilie Jelsa.