Fibo hos @josephinehallgren

Josephin Hallgren bor i et rekkehus der veggene beveger seg så mye at de var redde for å få sprekker om de la flis. De valgte derfor Fibo veggsystem i dekoren Cracked Cement som har gitt et røft betonguttrykk både til bad og kjøkken.


Fibo veggsystem er enkelt å montere, lett å holde rent og ser like pent ut

Josephin Hallgren

Josephin Hallgren bor i et rekkehus der veggene beveger seg så mye at de var redde for å få sprekker om de la flis. De valgte derfor Fibo veggsystem i dekoren Cracked Cement som har gitt et røft betonguttrykk både til bad og kjøkken. Veggsystemet består av paneler som klikkes sammen og gir mindre risiko for sprekkdannelser.

Monteringen gjorde de selv uten hjelp av håndverkere. De opplevde at kostnaden ble langt lavere enn med flis, uten at gjestene greier å se at dekoren i flisemønster faktisk er plater. Særlig på kjøkkenet får de mange komplimenter for at de har skapt et miljø som skiller seg ut – noe de har dokumentert på Instagram-kontoen @josephinehallgren.

Kundevurdering

– Fibo veggsystem er enkelt å montere, lett å holde rent og ser like pent ut til tross for at det utsettes for fukt og vann hver eneste dag.

Produkt/leveranse

Cracked Cement med forskjellig flisemønster på bad og kjøkken.

Fordeler

  • Pent design
  • Verdi for pengene
  • Enkelt å montere
  • Lett å holde rent

Kunde

Josephin Hallgren: @josephinehallgren