Sportssenter i Portsmouth

Mountbatten Centre er et svømme- og idrettsanlegg i Portsmouth i England. Senteret eies av kommunen og drives av den allmennyttige organisasjonen BH Live. De siste årene har det vært gjennom omfattende renovering med blant annet bygging av nye konkurranse- og treningsbasseng pluss nytt treningsstudio, oppgradering av garderobefasilitetene samt utbedring av utendørsbanen for sykling og friidrett.


Fibo’s wall panels were ideal for this project as they look fantastic, are high quality and great value for money.

Arbeidet omfattet også renovering av dusjene i herregarderoben. Her valgte man å bruke Fibo veggpanel i finishen Sugar Sparkle for å skape et nytt og tiltalende område.

Kundevurdering

Fibos veggpanel var perfekt for dette prosjektet. De er flotte å se på, holder høy kvalitet og gir mye for pengene. I tillegg er de enkle og raske å montere. God fremdrift var avgjørende i dette prosjektet. Senteret brukes av både publikum og idrettsforeninger, og det var viktig for oss at de raskt kunne komme i gang med treningen igjen. Vi fikk god støtte og veiledning fra Fibo. De fulgte arbeidet tett og sørget for at alt gikk som det skulle.

Fordeler

  • Rask og enkel montering
  • Flott utseende
  • Lavt vedlikeholdsbehov
  • Ingen fuger som samler smuss eller gir grobunn for mugg og sopp

Kunde

Mountbatten Leisure Centre