Bad på bad på bad

Byggmester Tore Berge valgte å mikse både dekorer og fresemønster
for å gi hvert av de tre badene i sin nye eneboligen en helt egen stil.


Jeg ønsket å gjøre badene litt ulike, og har kombinert både farger og nye fresemønster som fiskebein og hexagon som jeg ikke har brukt før. Det ble veldig bra, sier Tore Berge.

I eneboligen i Korshavn kunne byggmesteren bestemme alt selv – siden det også er han som skal flytte inn. Til de tre badene har han brukt fire forskjellige dekorer og like mange fresemønster: På hovedbadet er alle veggene i Terrasso Dark – tre av dem i fresemønsteret M6080 (60×80 cm flisemønster) og den fjerde veggen i fiskebein.

Bad nummer to har også samme dekor på alle fire vegger. Her brytes tre vegger i Dark Soot M6080 mot en fjerde i Hexagon.

Jeg har selv satt opp Fibo-bad for 15 år siden der veggpanelene er like fine i dag

Tore Berge, Byggmester

På det det tredje og siste badet har Terasso Light og Dusty Blue fått to vegger hver: De to førstnevnte med Hexagon, og de to siste helt slette uten fresemønster.

Fibo veggsystem er veldig greit å jobbe med, med gode lister og et godt låsesystem sammenlignet med andre panel-produsenter. Og så holder det seg utrolig bra. Jeg har selv satt opp Fibo-bad for 15 år siden der veggpanelene er like fine i dag, sier Tore Berge.

Fordeler

  • Tradisjonell flise-look
  • Høy kvalitet
  • Rimelig
  • Enkel rengjøring

Kundevurdering

Fibo veggsystem er veldig greit å jobbe med, med gode lister og et godt låsesystem sammenlignet med andre panel-produsenter. Og så holder det seg utrolig bra. Jeg har selv satt opp Fibo-bad for 15 år siden der veggpanelene er like fine i dag.

Kunde

Byggmester Tore Berge, boligeeier i Korshavn