Veggpanel for de aller tøffeste våtrommene

Med den nye Extreme Panel-kolleksjonen tilbyr Fibo sitt mest ekstreme veggpanel noensinne.


Fibo veggsystem består av paneler i fulle lengder som klikkes sammen og låses med Fibos egen Aqualock. Spesialtilpassede profiler og en egen tilbehørsserie gjør jobben enklere og resultatet sikrere.

I den nye kolleksjonen har veggpanelene fått en helt ny kjerne. Denne består av et ekstremt vannbestandig trevirke som er fremstilt slik at egenskapene ved trevirket ikke endrer fuktighetsinnhold og stabilitet.

Den ekstreme kjernen kjennetegnes derfor av en unik holdbarhet og stabilitet, og gir en ekstra sikkerhet ved at den ikke sveller om den blir stående i vann.

Slitesterk og bruksvennlig
– En viktig grunn til at stadig flere arkitekter, entreprenører og byggmestre velger Fibo, er slitestyrken, den enkle rengjøringen og at man kan velge mellom mange forskjellige dekorer. Med Extreme Panel-kolleksjonen tar vi det ett skritt videre, sier Produktutviklingssjef Elise Almås i Fibo.

Overflaten som benyttes er den samme for panelene i Extreme Panel-kolleksjonen som i øvrige kolleksjoner, men Tricoya® extreme-kjernen sørger for enda mer vannmotstand og soppresistens også om det skulle være installasjonsfeil, skadd fugemasse eller mislighold.

Lanseres i åtte ulike dekorer
Fibo Extreme Panel-kolleksjonen vil være veldig godt egnet for de aller mest krevende miljøene, som vaskehaller, fiskeslakterier, svømmehaller og andre våtrom med høy belastning.

Extreme Panel-kolleksjonen lanseres i 8 ulike dekorer, fra ekstra matt til høyglans. Det inkluderer bestselgere som Denver White, moderne betongfavoritter som Cracked Cement og farger som Aquamarine og Dusty Blue. Dekorene leveres også med flisemønster.

Fakta: Fibo Extreme Panel
Bruttomål: 11 x 600 x 2400 mm
Bruksområde: Våtrom
Profiler: Som standardpaneler
2024 S Black, 0090 EM Svalbard, 6274 EM Dusty Blue, 2204 S Cracked Cement, 2145 S Grey Cement, 3091 HG Denver White, 2094 S White, 2212 HG Aquamarine